Tak určitě vám už z názvu vlákna došlo, co mám za problém - na Linuxu SUSE 10 ani SUSE 8 (Live CD) nedokážu rozjet CDMA. Máte někdo radu?
Fórum › OS - GNU / Linux
SUSE 10 a CDMA
Tak? jsme m?li CDMA od Eurotelu. Vy?e?ili jsme to velmi jednodu?e - koupili jsme si Asus WL-500g (WiFi router), kter? m? USB, do kter?ho lze CDMA modem zapojit - pot? ji? prakticky ne?e??? p?ipojov?n?, prost? to zapoj?? a jede?.?:ms_0211:?Nov? stoj? od 2 do 3 tis?c, ale ur?it? by se dal sehnat i n?jak? pou?it?.
V?hoda nen? pouze v tom, ?e ti pojede pod Linuxem, ale taky, ?e na n?j klidn? m??e? nap?chnout kolik chce? klient? (co? na CDMA za norm?ln?ch okolnost? (pokud v?m) nem??e?).
A takhle jsme to m?li v?dycky a po??d - a? na Windowsu nebo na GNU/Linuxu.?:ms_0001:?
Ja mam problem, ze ked chcem nainstalovat suse linux, tak mi to asi niekde v piatom bode vypise , ze nevie najst nejaky katalogy. Neviete , co to odomna chce? A to dvdcko je trosku poskrabany, ale to by vadit nemalo. Prosim poradte, lebo uz produkty z mrkvosoftu nechcem ani vidiet. Ubuntu som mal a ta mi isla v pohode. Dakujem :ms_0035:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Suse linux — založil Martin
Suse vs Kubuntu — založil Miro1701
Wallpaper Suse — založil Michalek
Instalace SUSE na hardisk s Win XP — založil Colpik
SuSE linux 10.2 bootující z flash disku — založil breptonik