AJAX + jQuery - problém s přístupem do změněného obsahu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

AJAX + jQuery - problém s přístupem do změněného obsahu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comAJAX + jQuery - problém s přístupem do změněného obsahu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Viktor
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
13. 4. 2011   #1
-
0
-

Zdravím, mám takový zajímavý problém, který se mi nedaří vyřešit.

<div id="main">
<div id="test">neco</div>
</div>

Nyní v jQuery přiřadím $('#test') např. nějaký styl. Vše funguje jak má (formátování, hide, show, atp.)

No a teď provedu AJAXovou operaci takovou, že do <div id="main">načtu nový content. Ten bude trochu odlišný, nicméně tag <div id="test">neco jineho</div> tam opět bude.

Nyní v jQuery přiřadím $('#test') např. nějaký styl. A teď nastane problém - nestane se nic.

Čili jakmile přes jQuery (javascript) chci sáhnout na prvek, který nebyl načten při refreshi, ale který se tam generoval JavaScriptem, tak to prostě nejde.

Není to asi úplně běžná věc, ale určitě na to již někdo z vás v praxi narazil.

Budu moc rád za jakýkoli help. Zkoušel jsem to v Chrome a v Opeře, takže prohlížečem to nebude.

Předem moc díky!
Viktor

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.7.–
Reklama
Reklama
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
13. 4. 2011   #2
-
0
-

"Čili jakmile přes jQuery (javascript) chci sáhnout na prvek, který nebyl načten při refreshi, ale který se tam generoval JavaScriptem, tak to prostě nejde."

Takhle by se to ale chovat nemělo a ani nechová. S html/css obsahem vloženým přes JS normálně jde pracovat.

Máš aktuální verzi jQuery?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.32.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
13. 4. 2011   #3
-
0
-

Jsi si jistý, že ten prvek jsi dobře vrátil? Tedy že tam DIV s ID=test znovu opět je v nězkomolené podobě?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
23. 4. 2011   #4
-
0
-

Pokud to dobře chápu, tak to ošetří funkce .live() nebo .delegate(), koukni do dokumentace jQuery.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý