Zdravím , jsem začátečník a mám problém. Programuju ve Visual Studio 2010 a dělám windousovskou aplikaci. Chtěl bych poradit , jak mám text napsaný v textboxu vložit do nějakýho pole( např. char pole[]; ). Chtěl bych do textboxu napsat různá čísla a pak s nima pracovat (např. měl bych tam v textboxu napsaný - 123 a potom bych podle toho co tam je za čísla , zobrazoval něco v listboxu). Tak mně to napadlo dělat nějak přes pole ale nevím jak , neporadil by mi prosím někdo ? Jo a ještě jak by se dala změnit barva pozadí u Labelu ?? Děkuji moc za rady :smile1:
Fórum › C / C++
Zkopírování z textboxu do pole a změna barvy pozadí u labelu...(c++)
Každá komponenta má vždy vlastnosť, ktorá sa snaží byť intuitívna. Napríklad TextBox ma väčšinou vlastnosť Text alebo Content alebo Value. Zmena farby je podobná. Určite je tam nejaká vlastnosť Background, Style, Color alebo hocičo. Ak používaš VS tak stačí stlačiť bodku a potom si z toho zoznamu čo ti to ponúkne vybrať. Inak ťa odkazujem na Google s kľúčovými slovami: "to čo hľadáš +MSDN"
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 53 hostů
Podobná vlákna
Změna barvy pozadí — založil winmen
Konzole - změna barvy textu/pozadí — založil samo
Změna barvy pozadí po tisku klávesy ve Win API — založil Bald3rr
Změna barvy — založil Lenka
Moderátoři diskuze