Změna velikosti obrázků – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Změna velikosti obrázků – PHP – Fórum – Programujte.comZměna velikosti obrázků – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal Š.
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
20. 4. 2011   #1
-
0
-

Ahoj, mám následující problém.. nevím jestli jsem ho správně zařadil, ale na server uživatel nahraje nějaký obrázek (dejme tomu třeba 200x200) potřeboval bych, ale aby se k tomu vytvořili další dva jeden 100x100 a druhý 50x50 (vše v px) ... vůbec netuším, jak na to.. natož, jestli to vůbec jde.. nějaké nápady?

Díky M.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.174.–
Reklama
Reklama
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
20. 4. 2011   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.4.–
KIIV+42
God of flame
20. 4. 2011   #3
-
0
-

samozrejme ze to jde..
napady jsou nasledovne: otevrit google a hledat neco jako PHP image resize .. a tak podobne
jako start by to stacit melo

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Mafiosoweb0
Návštěvník
21. 4. 2011   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.187.–
Jak jsem řekl, tak jest.
Michal Š.
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
27. 4. 2011   #5
-
0
-

Jde o to, že pomocí jQ pak měním CSS, podle zadaných údajů bych pak potřeboval zobrazit buď malý nebo velký obrázek... Nějak mne nenapadá, jak to do toho zakomponovat.. nějaké nápady?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.43.–
CZechBoY+4
Věrný člen
28. 4. 2011   #6
-
0
-

tak to změň v JS, zkus změnit atributy height a width u IMG - nemám vyzkoušené

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Michal Š.
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
28. 4. 2011   #7
-
0
-

CZechBoY napsal:
tak to změň v JS, zkus změnit atributy height a width u IMG - nemám vyzkoušené

teď si nerozumíme, já v JS jen měním .css se samotným obrázkem tam vůbec nepracuju..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.174.–
insider0
Věrný člen
28. 4. 2011   #8
-
0
-

po uploadu obrazku si si ho ulozis do images a pak zmensene do images/100/***.jpg a images/50/***.jpg
podle tech udaju si pak jen nastavis adresar s obrazky, ktere potreujes(soubor ma porad stejny nazev). Popr muzes jeste trochu pritlacit :) a pouzit php, ktere budes pouzivat jako image.php?show=nazev&size=100 v image.php pak jen hlavckou reknes, ze zobrazujes obrazek a muzes s tim delat cokoli, napr zmenit velikost na $_GET['size'];

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.96.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

Změna velikosti obrázku — založil Arlene

Změna velikosti pole — založil Martin

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý