Pole objektu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pole objektu – Java – Fórum – Programujte.comPole objektu – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tone
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
21. 4. 2011   #1
-
0
-

Cau, chtel bych Vas poprosti o radu. Muj problem je, ze neumim pracovat s polem objektu. Mam jednoduchy priklad. Chci udelat program, ktery se bude ptat na znacku a objeme auta a pak vse vypise. zkusiljsem to, ale neznam syntaxi. Sice jsem googlil, ale nic moc..... Diky
public class Auto {
String jmeno;
int objem;

public static void main(String[] args) {
Auto [] auto = new Auto[5];
Scanner sc = new Scanner(System.in);

for (int i = 0; i < auto.length; i++) {
System.out.println("zadej znacku");
String jmeno = sc.next();
System.out.println("Obejm");
int objem = sc.nextInt();
auto[i]=objem;
auto[i]=jmeno;
}
for (int i = 0; i < auto.length; i++) {
System.out.println("Znacka je: " + auto[i].jmeno);
System.out.println("Objem je: " + auto[i].objem);
}
}

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.109.–
Reklama
Reklama
nosko
~ Anonymní uživatel
136 příspěvků
21. 4. 2011   #2
-
0
-

import java.util.Scanner;


public class Auto {
String jmeno;
int objem;

public static void main(String[] args) {
Auto auto[] = new Auto[5];
Scanner sc = new Scanner(System.in);

for (int i = 0; i < auto.length; i++) {
System.out.println("zadej znacku");
String jmeno = sc.next();
System.out.println("Obejm");
int objem = sc.nextInt();

auto[i] = new Auto();
auto[i].objem=objem;
auto[i].jmeno =jmeno;

}
for (int i = 0; i < auto.length; i++) {
System.out.println("Znacka je: " + auto[i].jmeno);
System.out.println("Objem je: " + auto[i].objem);
}
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.126.–
tone
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
22. 4. 2011   #3
-
0
-

To nosko : DIky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.109.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Podobná vlákna

Pole v objektu — založil foxik

Pole různých objektů — založil jarda23

Pole objektů (krabice) — založil Veverka

Pole objektů dynamicky? — založil Anonymní uživatel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý