Zdravím,
rád bych slyšel od zkušenějších lidí nějaké info o tom, co by měl čerstvý absolvent umět, aby se mohl důstojně ucházet o místo programátora .NET ?
Chci tím říct.. Učil jsem se php (...) dejme tomu 2 roky. Pak jsem nastoupil jako webdeveloper do jedné malé firmy, kde jsem zjistil, že danou práci bych zvládl vykonávat už po roce učení.
Kde je taková hranice u programátora win aplikací? Umím C#, chápu dědičnost, polymorfismus.. chápu delegáty, události a prostě základní vlastnosti jazyka. Ale stačí to? Co můžu umět víc? Může mi někdo napsat konkrétní zadání nějakého úkolu z praxe?
Fakt jsem teď na vážkách jestli se vydat trnitou cestou c++/java/.net programátora nebo zůstat u jednoduchého php a webů..
Fórum › Offtopic
Programátor absolvent
Myslet, rychle chapat, resit problemy (a to i ty, ktere nenajde na prvni strance vyhledavani na google)
Dalsi veci sou znalosti objektoveho programovani (do hloubky), mit predstavivost, casem se i naucit odhad, netrpet prokrastinaci, umet zhodnotit i svoji praci objektivne...
No proste dobrej programator se hned ze skoly dostane jen velice zridka - chce to fakt talent (nebo dobry ucitele, kteri zminene vlastnosti dokazou rozsirit a zlepsit). A v neposledni rade se clovek musi stale vzdelavat - sledovat trendy a tak.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů
Podobná vlákna
[Nabídka práce] Vedoucí vývojového týmu, JAVA programátor, .NET Prog… — založil Inventive Software
C/C++ programátor — založil Emerald-isle
Programator — založil Peter Halmo
C++ programátor — založil Perry
Moderátoři diskuze