Simplexová metoda – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Simplexová metoda – Delphi – Fórum – Programujte.comSimplexová metoda – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin
~ Anonymní uživatel
1379 příspěvků
25. 4. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den, chtěl bych poradit s následujícím problémem. Chtěl bych vytvořit aplikaci která vypočítá simplexovou metodu. Když bych měl program spustit, tak by se měl uživatele zeptat kolik chce zadat strukturních proměných a kolik omezujících podmínek a podle toho by se měl vytvořit formulář s příslušným počtem editů pro zadávání hodnot a relaci. Nevím jestli mi tu někdo pomůže ale jsem zoufalej a nevím jak na to. Díky za případné reakce

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.1.–
Reklama
Reklama
fdgdfg
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
25. 4. 2011   #2
-
0
-

Sam ti to asi nikto len tak nenaprogramuje :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.170.227.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1379 příspěvků
26. 4. 2011   #3
-
0
-

To ani nechci, jen chci poradit jak bych to mohl udělat. Nechci od nikoho celej zdroják, ale jen ukázat jak na to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.1.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

EF 5.0 Metoda LOAD vs. WHERE — založil VladislavK

Hlavní metoda — založil ViliX64

Staticka metoda — založil jonhnw

Genericka metóda — založil java

Metoda createGraphics — založil Martin

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý