TextBox – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

TextBox – .NET – Fórum – Programujte.comTextBox – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hejnallukas0
Návštěvník
25. 4. 2011   #1
-
0
-

Zdar lidi, mám problém. Z textBox se text získá jako string. A poté lze předělat na int, double,... , ale co když mám ve stringu dva různé typy znaků. Jako v mém případě např.: "odm3" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.69.–
Reklama
Reklama
26. 4. 2011   #2
-
0
-

To hejnallukas : A jakej že máš problém? int.TryParse?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
hejnallukas0
Návštěvník
26. 4. 2011   #3
-
0
-

To djanosik : No prostě potřebuju vědět způsob jak poznám, že do TextBoxu někdo zadal tři písmena a číslo. Přičemž to tam občas zadat nemusí

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.69.–
KIIV+42
God of flame
26. 4. 2011   #4
-
0
-

To hejnallukas : regularni vyraz, nebo cyklem projit znaky a spocitat si, co je co

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 55 hostů

Podobná vlákna

TextBox — založil curro70

TextBox :) — založil RePRO

TextBox — založil alois

Textbox na double — založil kakuna10

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý