Dobrý deň .
Potreboval by som pomôcť s jednou vecičkou vo Worde . Našiel som váš e-mail v jednom fóre ,tak som vás chcel poprosiť či by ste mi pomohli ,lebo vôbec neviem prísť na môj problém . Problém : Chcel by som očíslovať strany vo Worde . Keď dám číslovanie napr. na spodku strany ,tak to ide . Farba textu je napr. červená . Ale keď to uložím ,tak farba je už slabo červená . A ja by som potreboval normálnu červenú . Dá sa to prosím vás nejak spraviť ?
Prosím ,poradte mi .
Pekný večer ...
Fórum › Offtopic
Microsoft Word
To -A-N-D-R-E-J- :
A nebude problém v tom, že se ti to jen zdá?
Podívej se na Náhled (ukázku) před tiskem. Je to tam správně červené?
Pokud edituješ dokument, je zápatí (a záhlaví) zeslabené a naopak když edituješ záhlaví, je zeslabený dokument.
Díky moc ,potom to ide :-) A keby chcem niekedy to zoslabiť ,tak to sa dá ?
Na hornej lište je to ktorý odkaz ?
A ešte jedna otázka : keď dám do Wordu farebný obrázok ,dá sa nejak nastaviť aby sa sám zmenil na čierno-biely ?
To -A-N-D-R-E-J- : Umíš číst?
Ad obrázek) Záleží na formátu, u některých to jde, u některých ne. Dvojklikem na obrázek otevřeš panel pro formátování obrázku, tam najdeš i změnu barvy.
Díky . A keď som tu už založiť tému ,tak sem napíšem ešte jednu moju otázku (netýka sa Word-u) : Ako môžem vo Photoshope CS5 s farebného obrázka spraviť čierno-biely ?
Díky :-) Aj keď to asi nepôjde . Mám CZ Photoshop . Ale nejak sa už k cieľu dopracujem . Len musím vygoogliť čo znamená Black&Write :-D :-P .
Teraz si robíš ty so mňa srandu ?
Veď jasne že viem . Dal som za tým a smejúceho smajlíka (:-D) . Síce aj keď nie som z Angličtiny nejaký expert ,ale pár veci viem .
Zase som narazil na problém :-( Chcel by som na každej strane mať napísane Kapitola 1,2,3,.... . Ale ako môžem mať napr . na prvých piatych stranách napísane Kapitola 1 a na ďalších Kapitola 2 atď. ? Prosím poradte :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Microsoft Word - pojmy — založil Pig
Ponuka -> Microsoft Word, Excel, Powerpoint — založil Qwertz
[C#] VS 2010 nevidí 'Microsoft.Office.Tools.Word' — založil Jiri
VBA - word — založil Peta
Moderátoři diskuze