Dobrý večer .
Prosím vás ,bol by niekto tak ochotný a napísal mi ako sa naučiť programovať v C# (od základov) . Pozeral som tutoriály aj tu na fóre ,ale toho nie je až tak veľa . Ja by som potreboval stránku ,kde by bolo všetko popísane od začiatku až po nejakú hru . Napr. od známeho Hello Word po nejakú jednoduchú (vážne jednoduchú) 3D hru . Bol by som rád ,keby to mám všetko z jednej stránky . Nerad by som základy čítal napr. tu na programujte a zase iné tutoriály na inej stránke . Prosím vás ,vysvetlili by ste mi aj čo všetko potrebujem na zvládnutie mojej cesty ? Ako sa dopracovať k cieľu ? Myslím to tak ,v akých enginoch by som mohol robiť hru atď. . Skrátka celý postup ak si spraviť jednoduchú hru .
Fórum › .NET
Help me please - C#
Ahoj, je toho hodně, např. http://programujte.com/?akce=diskuze&kam=vlakno&tema=15405-nejlepsi-serial-o-c. Ale návod od A do Z nikde nepotkáš, vždycky se budeš muset učit z různých zdrojů. K vývoji her máš ještě dost daleko, doporučuji začít u menších cílů.
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Pozeral som stránku create.msdn.com ,ale nejak sa v tom nevyznám :-( Kde nájdem tie videotutoriály ? A v sekcií content (http://create.msdn.com/en-US/education/catalog/) sú len hry so zdrojovými kódmy ? Žiadny postup ako ich naprogramovať tam nie je ?
Já mám rád codeproject a stackoverflow. Něco málo najdeš i na vbnet.cz.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 66 hostů
Podobná vlákna
Plugin do XBMC media center — založil Vasil
Pri priblizeni/oddalení stranky vyskoci polozka z menu — založil mav12
Staticke a nestaticke metody — založil vlado0991
CSS- menu v firefoxu je poposunute o 1 pixel doprava — založil Newman
Objektové programování - statická metoda — založil CrazyWolf
Moderátoři diskuze