Pomoc s projektem do školy – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc s projektem do školy – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc s projektem do školy – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
aivos
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
2. 5. 2011   #1
-
0
-

Zdravím , mám zadaný projekt v C

Uživatel zadá velikost znakové fronty (v počtu prvků ne v bajtech). Zadává prvky (znaky) z klávesnice, ty se zapisují do fronty (funkce add). Pokud je fronta plná, program vypíše při vkládání nového prvku chybu. Pokud uživatel zadá 0, vypíše se první prve fronty (funkce head). Pokud zadá 1, vypíše se první prvek fronty a tento prvek se odstraní (funkce get). Pokud je fronta prázdná, uživateli se tato informace zobrazí při výpisu. Pokud zadá 2, program vypíše postupně všechny prvky fronty a ukončí se.

Mohl by mi s tím někdo pomoct? Moc mi Ccko nejde a bylo to jako volitelny predmět... Moc tomu nerozumím, tak kdyby mi někdo pomohl byl bych moc rád...

Ivoš
ivo.vorek@gmail.com

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.96.–
Reklama
Reklama
Matrx17
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
3. 5. 2011   #2
-
0
-

Pomoct myslíš jako ti to vypracovat nebo pomoct jako že řekneš kde si uvízl a my tě popošoupneme dál?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.207.–
Aivos
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
3. 5. 2011   #3
-
0
-

vypracovat by bylo idealni ale to asi cekam nemohu :D tak by treba jenom jak na todle postupovat... nakopnout od zacatku :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.96.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
3. 5. 2011   #4
-
0
-

To Aivos :
Začni třeba tím, že naprogramuješ cyklus načítání z klávesnice.
Ošetři asi ignorování hodnot mimo rozsah (jestli jsem správně pochopil čísla jsou povolena pouze 0,1,2 a asi základní znaky latinské abecedy...)
Pak můžeš začít řešit tu frontu - zvolit vhodnou paměťovou strukturu (určitě bude stačit pole) a vyřeš ty frontové funkce (add, get...), nevím na jaké úrovni tam programujete takže asi podprogramy?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
Aivos
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
3. 5. 2011   #5
-
0
-

programujeme na nizke urovni , jsou to jenom zaklady... no nevim moc tomu nerozumim ale neco snad zkusim

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.96.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 113 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s projektem — založil Kristýna

Pomoc s projektem — založil M5

Pomoc s projektem — založil Corvidae

Potřebuji pomoc s projektem — založil verbatimcz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý