Nedari se mi najit chybu. – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nedari se mi najit chybu. – C / C++ – Fórum – Programujte.comNedari se mi najit chybu. – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

martas010
Duch
4. 5. 2011   #1
-
0
-

Pls poradi mi nekdo kde mam chybu?? a proc mi to podtrhava ve VS funkci cout?



#include <iostream>
#include <conio.h>

using namespace std;


typedef Uzel *Sipka;

class Uzel
{
public:
char Znak;
Sipka Tecka, Carka;
void VytvorUzel(char Zn, Sipka T, Sipka C);
void Dekoduj();
};

Sipka Koren;

void Uzel::VytvorUzel(char Zn, Sipka T, Sipka C)
{
Sipka P;
Znak = Zn;
Tecka = T;
Carka = C;
}

void Uzel::Dekoduj()
{
Sipka Smer;
char Symbol;

Smer=Koren;
while(Symbol!=0) {
Symbol=getch();
switch() {
case '.' : Smer = Tecka;
case '-' : Smer = Carka
cout<<Smer<<endl;
Smer=Koren;
}

}

}

int main()
{
Koren=VytvorUzel(' ',
VytvorUzel('e',
VytvorUzel('i',
VytvorUzel('s',
VytvorUzel('h', NULL, NULL),
VytvorUzel('v', NULL, NULL)),
VytvorUzel('u',
VytvorUzel('f', NULL, NULL),
NULL)),
VytvorUzel('a',
VytvorUzel('r',
VytvorUzel('l', NULL, NULL),
NULL),
VytvorUzel('w',
VytvorUzel('p', NULL, NULL),
VytvorUzel('j', NULL, NULL)))),
VytvorUzel('t',
VytvorUzel('n',
VytvorUzel('d',
VytvorUzel('b', NULL, NULL),
VytvorUzel('x', NULL, NULL)),
VytvorUzel('k',
VytvorUzel('c', NULL, NULL),
VytvorUzel('y', NULL, NULL))),
VytvorUzel('m',
VytvorUzel('g',
VytvorUzel('z', NULL, NULL),
VytvorUzel('q', NULL, NULL)),
VytvorUzel('o', NULL, NULL))));

Dekoduj();
getch();
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.137.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
4. 5. 2011   #2
-
0
-

protoze chyba je na radku pred tim... kazdy prikaz musi koncit strednikem

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
martas010
Duch
6. 5. 2011   #3
-
0
-

dik to mi fakt pomohlo... :D :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.153.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Pomozte najit chybu — založil Ondřej Karanský

Nemuzu najit chybu — založil Franceq

Nemuzu najit chybu... — založil anonym

Nemůžu najít chybu - kód pro vstup — založil Garret Raziel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý