Výpis dat ze soubor – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Výpis dat ze soubor – PHP – Fórum – Programujte.comVýpis dat ze soubor – PHP – Fórum – Programujte.com

 

MaxDJs0
Návštěvník
8. 5. 2011   #1
-
0
-

Zdravím,

nevíte proč mi PHP soubor autentifikace.php v příloze hází tuto chybu: ??

Notice: Undefined variable: data in C:\wamp\www\autentifikace\autentifikace.php on line 52


Uživatelské jméno:


Notice: Undefined variable: data in C:\wamp\www\autentifikace\autentifikace.php on line 54

Heslo:

Notice: Undefined variable: data in C:\wamp\www\autentifikace\autentifikace.php on line 56

Místo narození:

Notice: Undefined variable: data in C:\wamp\www\autentifikace\autentifikace.php on line 58

Notice: Undefined variable: data in C:\wamp\www\autentifikace\autentifikace.php on line 58

Notice: Undefined variable: data in C:\wamp\www\autentifikace\autentifikace.php on line 58

Datum narození: ..

Notice: Undefined variable: data in C:\wamp\www\autentifikace\autentifikace.php on line 60

Nejvyšší vzdělání:

Zájmy:
Notice: Undefined variable: data in C:\wamp\www\autentifikace\autentifikace.php on line 63

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\autentifikace\autentifikace.php on line 63

Notice: Undefined variable: data in C:\wamp\www\autentifikace\autentifikace.php on line 67

Počet dětí:


Děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.22.–
insider0
Věrný člen
8. 5. 2011   #2
-
0
-

protoze promennou data nikde nanplnujes - nikde pred vypisem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.96.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
MaxDJs0
Návštěvník
8. 5. 2011   #3
-
0
-

naplňuju. tímhle

function nacteniDat($soubor){

$fp = fopen($soubor, "r");
$data = fgets($fp);
$data = preg_split("/:/",$data);
fclose($fp);
return $data;
}

.....

nacteniDat("data.txt");

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.22.–
insider0
Věrný člen
8. 5. 2011   #4
-
0
-

naplnoval bys radkem

$data = nacteniDat("data.txt");

to aktualni sice nacte data, ale nikde je nevrati

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.96.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
MaxDJs0
Návštěvník
8. 5. 2011   #5
-
0
-

Díky moc už to funguje :)

Ale mám ještě jeden problém:

Mám tenhle skript:



<?php
function zapsani_hesla($uzivatelskeJmeno,$heslo,$mistoNarozeni,$denNarozeni,$mesicNarozeni,$rokNarozeni,$dosazeneVzdelani,$nazevSouboru) {
$fp = fopen($nazevSouboru, "w+");
$data = $uzivatelskeJmeno.":".$heslo.":".$mistoNarozeni.":".$denNarozeni.":".$mesicNarozeni.":".$rokNarozeni.":".$dosazeneVzdelani;
fputs($fp,$data);
if (!fputs ($fp,$data)) {
echo "Chyba zápisu do souboru";
fclose ($fp);
return false;
}
else {
fclose ($fp);
return true;
}
}

zapsani_hesla($uzivatelskeJmeno,$heslo,$mistoNarozeni,$denNarozeni,$mesicNarozeni,$rokNarozeni,$dosazeneVzdelani,"data.txt");
?>


a ten mi uloží do souboru tohle:


test:cc03e747a6afbbcbf8be7668acfebee5:Most:4:prosinec:1996:Základní školatest:cc03e747a6afbbcbf8be7668acfebee5:Most:4:prosinec:1996:Základní škola


ale já potřebuji aby se mi do souboru uložilo jenom tohle


test:cc03e747a6afbbcbf8be7668acfebee5:Most:4:prosinec:1996:Základní škola


Děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.22.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
8. 5. 2011   #6
-
0
-

koukam takove silne neporozumeni programovani... hlavne funkci fputs

a co je nejhorsi tak i smyslu odsazovani

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
insider0
Věrný člen
8. 5. 2011   #7
-
0
-

smaz radek 6 - je tam dvakrat fputs -> zapise se to dvakrat

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.96.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
9. 5. 2011   #8
-
0
-

Zamykam, forum neni od toho, aby nekomu opravovalo chyby, rozrarovalo rary a zkoumalo zdrojaky. Diky za pochopeni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

[C#] Vypis dat z while do c# — založil gledy

Výpis dat — založil Crasher

[C#] Vypis dat z while do c# — založil gledy

Výpis dat do tabulky v C — založil Filip

Vypis dat z tabulky — založil Bloudy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý