C++ potrebujem pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C++ potrebujem pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ potrebujem pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
9. 5. 2011   #1
-
0
-

Dobry den,

potreboval by som surne pomoc: Musim spravit zadanie do skoly na Brownov pohyb .Mame vytvorit aplikaciu v C++ na tento fyzikalny pohyb .Neviem si s tym radu uz dlho a potrebujem to do 11.5.2011 spravit.
Nenasla by sa nejaka dobra a ochotna dusa co by mi s tym pomohla???

Ukazka ako by to malo priblizne vyzerat: http://www.drp.fmph.uniba.sk/~kundracik/Java/Brown/index.htm


dakujem za akykolvek komentar :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.160.173.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
9. 5. 2011   #2
-
0
-

To Anonymní uživatel :
Jakýkoliv komentář?

Tak co třeba tento: měl jsi na to tolik času a zeptáš se dva dny před odevzdáním? Tak to už asi nestihneš.
Navíc nevím co vlastně chceš vědět, s čím si nevíš rady? Co už máš hotové?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
9. 5. 2011   #3
-
0
-

Neviem si rady zo zdrojovim kodom tak aby sa cervene gulicky pohybovali inou rychlostou ako ta modra a tak aby do seba narazali a ne cez seba prechadzali.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.160.173.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
9. 5. 2011   #4
-
0
-

To Anonymní uživatel :
No to je přece jednoduché, červené kuličky jsou jiná třída objektu než modrá, mají vlastní pravidla pohybu,hmotnost i rychlost.
A aby se odrážely to může řešit třeba kontrola před dalším pohybem: každý objekt než se posune na novou pozici obešle ostatní objekty zprávou, jestli se nechystají na to samé místo. když některý ano, předá volajícímu objektu zprávu o své trajektorii a oba si přepočítají další pohyb jako srážku...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 5. 2011   #5
-
0
-

To JoDiK : by ani nemusely byt jiny tridy.. staci mit vhodne nastaveni parametru.. (rychlost, smer, velikost, barva, hmotnost, aktualni pozice)

na reseni kolizi bude spousta algoritmu - zajimavejsi je udelat spravne odrazy (podle smeru, hmotnosti, rychlosti, velikosti, mista kolize)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
pin
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
10. 5. 2011   #6
-
0
-

Lenost je svina co?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.212.29.–
El Wray
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
18. 5. 2011   #7
-
0
-

Čaute lidi, prosím, potřeboval bych pomoct...:) Potřeboval bych udělat program v DEV C++ a to tak, aby mi jakýkoliv zadaný text, ohraničil hvězdičkami(*), můžete mi někdo pomoct pls...???:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.220.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
19. 5. 2011   #8
-
0
-

To El Wray : Co ti na tom nejde? Pokud ten text nemusíš ukládat tak prostě vypíšeš jednu hvězdičku, necháš uživatele něco napsat a vypíšeš druhou. Nic jednoduššího už snad ani není.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
Tommy
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
24. 5. 2011   #9
-
0
-

To Matrix17 : Mám stejný úkol s hvězdičkami...problém je v tom, že ty hvězdičky mají tvořit rámeček...čili musí být nad i pod textem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
24. 5. 2011   #10
-
0
-

To Tommy :
tady mas neco v c# zkus si to preves do c++, nevim jetsli je to co si myslel



ConsoleKeyInfo c=new ConsoleKeyInfo(); // N.B. not char
StringBuilder str = new StringBuilder();
while (true)
{

c = Console.ReadKey(true);
Console.Clear();

if (c.KeyChar == 'q') break;


str.Append(c.KeyChar.ToString());
int lenght = str.Length;
for (int i = 0; i < lenght+2; i++)
Console.Write("*");
Console.WriteLine();
Console.WriteLine("*" + str + "*");
for (int i = 0; i < lenght+2; i++)
Console.Write("*");

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.180.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
24. 5. 2011   #11
-
0
-

To Tommy :

problém je v tom, že ty hvězdičky mají tvořit rámeček...čili musí být nad i pod textem



Jaký prosímtě problém? V čem?
1. přečteš text.
2. vypíšeš tolik hvězdiček, jak je dlouhý zadaný text + 2 hvězdičky navíc a ukončíš řádek.
3. Vypíšeš hvězdičku, načtený text, hvězdičku a ukončíš řádek.
4. zopakuješ totéž co v bodě 2

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
24. 5. 2011   #12
-
0
-

To JoDiK :
No a už to máš i hotové... od Anonyma...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Potrebujem pomoc!!! — založil Andel

Pomoc potrebujem — založil Marek

Potrebujem pomoc — založil Andrej

PLS potrebujem pomoc :) — založil igor

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý