VBA - word – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

VBA - word – Visual Basic – Fórum – Programujte.comVBA - word – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Peta
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
10. 5. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jakým způsobem zařádkuji v VBA (word)?

Děkuji za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.230.159.–
Reklama
Reklama
Peta
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
10. 5. 2011   #2
-
0
-

Pro ty, které by toto eventuelně zajímalo. Našel jsem řešení.

příklad: msgbox (""V dokumentu je " & vety & " vět." & vbCrLf &)
& vbCrLf & = odřádkování

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.230.159.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

MS Word — založil pawlik

VBA — založil zdedan

VBA — založil sandi70

Microsoft Word — založil -A-N-D-R-E-J-

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý