Zápis do souboru JAVA – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zápis do souboru JAVA – Java – Fórum – Programujte.comZápis do souboru JAVA – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Strike.PC
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
12. 5. 2011   #1
-
0
-

Zdravím , řeším takový problém mám v javě udělat jeden prográmek v němž by se se měla opakovaně načítat sada Stringů která by se měla ukládat do souboru , tak jsem se o to pokusil jenže se mi stala nemilá věc , kazdý nový pruběh mi přemaže minulý stringy , takže v souboru je vždy jen jedna sada nýbrž já tam potřebuji mít uložený všechny sady. Nevíte někdo jak na to ? Předem děkuji za odpověd muže byýt i na e-mail Strike.Pc@seznam.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.188.–
Reklama
Reklama
nervak0
Věrný člen
13. 5. 2011   #2
-
0
-

Při otevírání souboru/streamu/writeru nastav append, nebo po otevření nastav pozici na konec souboru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Strike.PC
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
13. 5. 2011   #3
-
0
-

nemohl by si mi to trošičku víc popsta prosím tě , jsem nováček v javě a nějak ted nevím jak to myslíš mám kód na ukládání tak to a ted nevím jak ho upravit .

public void uloz(zapisDoSouboru zapis) throws IOException {
DataOutputStream vystup = null;
try {
vystup = new DataOutputStream((new FileOutputStream(carovykod)));

vystup.writeUTF(carovykod);
vystup.writeUTF(nazev);
vystup.writeDouble(cena);



} finally {
vystup.close();
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.188.–
nervak0
Věrný člen
13. 5. 2011   #4
-
0
-

Druhý parametr FileOutputStream na true. [url]http://download.oracle.com/javase/7/docs/api/java/io/FileOutputStream.html#FileOutputStream(java.lang.String, boolean)[/url]

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Strike.PC
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
14. 5. 2011   #5
-
0
-

Děkuji moc si mi pomohl

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.188.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 35 hostů

Podobná vlákna

Formalni zapis JAVA — založil michal

Zapis do souboru — založil Ondřej Karanský

Zapis do souboru — založil Kvetinar

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý