Reakce vlákna na stisk tlačítka – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Reakce vlákna na stisk tlačítka – Java – Fórum – Programujte.comReakce vlákna na stisk tlačítka – Java – Fórum – Programujte.com

 

Pelcik
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
13. 5. 2011   #1
-
0
-

Potřebuji aby moje vlastní vytvořené vlákno v Commands.java (klidně i Main.java) reagovalo na stisk tlačítka v Gui.java. Jak doplnit toto vlákno?

class ThreadOne extends Thread {
ThreadOne() {
super("ThreadOne");
start();
}
public void run() {
try {
URL url = new URL(http);
HttpURLConnection urlConnection = (HttpURLConnection) url.openConnection();
InputStream inputStream = urlConnection.getInputStream();
inputStream.close();

} catch (MalformedURLException e) {
} catch (IOException e) {
}
}
}

Prostě potřebuji aby vlákno stále běželo a změnilo rekci podle tlačítka z Gui. Jinak reakce na tlačítko v Gui je právě změna proměnné http, to je jediná změna kterou potřebuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.227.–
Grungy0
Super člen
13. 5. 2011   #2
-
0
-

Ak potrebuješ niečo robiť z GUI a popri tom niečo na pozadí tak by bolo asi lepšie použiť SwingWorker.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.123.100.–
Prvý náznak hlúposti, je pocit geniality.
Pelcik
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
13. 5. 2011   #3
-
0
-

No právě že potřebuji pořád načítat jeden obrázek z URL, ale když se zmáčkne tlačítko Gui, tak se přeruší načítání obrázku a provede se reakce na tlačítko.

Jdu na to určitě dobře.

Mám prostě 20 tlačítek v gui a jejich reakce potřebuju nacpat do toho vlákna v Main. Toť vše.
Dostal jsem rady jakože vytvořit si seznam příkazů, sledovat reakci Gui na stisk tlačítka a tuto rekci provést. Nejsem programátor, takže absolutně nechápu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.227.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
16. 5. 2011   #4
-
0
-

Můžeš to udělat třeba tak, že po stisku klávesy předáš do toho vlákna nějakou hodnotu (třeba přes členskou proměnnou). Ve vlákně budeš sledovat její hodnotu a podle toho se zařídíš. Nemáš to kritické, takže tě nebude pálit nějaká synchronizace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Stisk klavesy — založil Navstevnik

Simulovaný stisk klávesy — založil Tase

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý