Ošetření vstupních hodnot – Číslicová technika – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ošetření vstupních hodnot – Číslicová technika – Fórum – Programujte.comOšetření vstupních hodnot – Číslicová technika – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Hanisss0
Newbie
14. 5. 2011   #1
-
0
-

Zdravím, prosím Vás, jáke používéte nejčastěji metody na programové ošetření výkyvů vstupních hodnot? nebo filtraci jestli chcete, diky:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.123.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
14. 5. 2011   #2
-
0
-

To Hanisss : vemes par vzorku po treba 1 milisekunde a pokud je to "aktivni" tak vyvolat akci.. (a diky preteceni charu se da udelat i opakovani)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.178.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Hanisss0
Newbie
15. 5. 2011   #3
-
0
-

To KIIV : jj jasne, to nejak zmaknu, snad...ale jake se pouzivaji nejcasdteji metody? Fourier atd...chtel bych si pasr odzkouset a porovnat, diky:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.123.–
Hanisss0
Newbie
15. 5. 2011   #4
-
0
-

Kurnik jsem z toho nejaky blby.-..jak se to pouziva? hodim si tam treba prumer, tam neni co resit, pak treba gaussobvo rozdeleni a ja nevim, pouziva se fourier? nekde jsem neco nasel, ted uz to najit nemuzu...jak se to aplikuje prosim:-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.123.–
KIIV+42
God of flame
15. 5. 2011   #5
-
0
-

To Hanisss : ja mluvil o tematu "zakmity" tlacitek

na normalnich jednocipech toho stejne moc nevymyslis.. bud kruhovej buffer a propocitavat prumer...
zaklad je vyladit hlavne zapojeni - cim lepsi - tim mene veci, co se musi filtrovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Hanisss0
Newbie
15. 5. 2011   #6
-
0
-

To KIIV :

no zapojeni ted uz neresim. me spis zajimaji tyhle digitalni filtrace, mohl bys mi prosim te hodit nejaky priklad at vidim kde co a jak? nebo me nekam odkazat, snazim se skoro cely den neco hledat a nicmoc...:-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.148.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Ošetření vstupních hodnot — založil Hanisss

Četnost vstupních čísel — založil elijax

Kontrola vstupních dat — založil polarkac

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý