Rozumí někdo odesilacímu scriptu souborů na e-mail? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Rozumí někdo odesilacímu scriptu souborů na e-mail? – PHP – Fórum – Programujte.comRozumí někdo odesilacímu scriptu souborů na e-mail? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

melmen0
Newbie
15. 5. 2011   #1
-
0
-

potřeboval bych pomoci vyřešit zdvojeni přílohy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.130.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
15. 5. 2011   #2
-
0
-

To melmen : toz prvni nastuduj, jak vypada takovy email. Pak bys mel byt schopen zjistit, proc se ti prilohy spoji dohromady. Teda aspon bys mel byt schopen

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
melmen0
Newbie
16. 5. 2011   #3
-
0
-

To KIIV : no asi nejsem, když se mi to nedaří..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.130.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
16. 5. 2011   #4
-
0
-

To melmen : je to stejny jako multipart http... mas urcitej oddelovac, hlavicky, prazdnej radek, data oddelovac, etc
kdyz to neoddelis, nemuzes ani cekat oddeleny data

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
melmen0
Newbie
16. 5. 2011   #5
-
0
-

To KIIV : jsem to poupravil a ted mi prijdou dva maily v jednom priloha ok a v druhem mi nedorazi nic, mozna se blizim k dokonceni a mozna sem si to pekne rozhazel, chjo

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.130.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
16. 5. 2011   #6
-
0
-

To melmen : nebo mas nekde odeslani 2x

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
melmen0
Newbie
16. 5. 2011   #7
-
0
-

To KIIV : nejsem expert tak tomu nerozumim a nemuzu najit tu chybu, ted mi to pise po odeslani 2x chybu
fread(): supplied argument is not a valid stream resource
Call to undefined function fclose1()

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.130.–
melmen0
Newbie
16. 5. 2011   #8
-
0
-

jsou to tyto dva řádky
$data1 = fread($file1,filesize($fileatt1));
fclose($file);fclose1($file1);

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.130.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
16. 5. 2011   #9
-
0
-

To melmen : co je sakra toto: fclose1 ??? to v php fakt existuje?
a kde otviras soubory?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
melmen0
Newbie
16. 5. 2011   #10
-
0
-

To KIIV : asi sem vytvořil naco divného, ale na jeden soubor to fungovalo pohodově, jsem bezradny a nevim co s tim.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.130.–
melmen0
Newbie
16. 5. 2011   #11
-
0
-

To melmen :
Zavře otevřený soubor.

int FClose(int fp)

Pokud vše proběhne v pořádku vrací funkce TRUE, v opačném případě vrací FALSE.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.130.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
16. 5. 2011   #12
-
0
-

To melmen : jenze ty tam nemas fclose ale fclose1 to je rozdil

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
melmen0
Newbie
16. 5. 2011   #13
-
0
-

To KIIV : jj to jsem uz opravil a piše to
Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.130.–
insider0
Věrný člen
16. 5. 2011   #14
-
0
-

podivej se na promenne a jak je spojovat - pak nacti do promenne jeden soubor, zavri ho, otevri druhy a do stejne promenne pripis druhy soubor(oddeleny). Pak posli tu promennou, co obsahuje 2 soubory

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.96.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
melmen0
Newbie
16. 5. 2011   #15
-
0
-

To insider : čím víc to opravuji tím víc mi to děla horší věci...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.130.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
17. 5. 2011   #16
-
0
-

použij nějakou knihovnu, nette/mail, hledej.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.53.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
melmen0
Newbie
17. 5. 2011   #17
-
0
-

To hrach : zkoušel jsem uz co me napadalo a nejak se z toto nemuzu dostat a najit tu chybu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.130.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
17. 5. 2011   #18
-
0
-

To melmen : protoze upravujes kod, kterymu vubec nerozumis.. musis nejprve pochopit co se tam dela, proc a jak - pak teprve jde neco upravit... to co delas ted, je geneticky programovani - nahodny zmeny kodu a treba se nekdy trefis

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.136.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
DragonBehemont0
Super člen
3. 7. 2011   #19
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.196.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Bryant
~ Moderátor
0
Stálý člen
3. 7. 2011   #20
-
+1
-
Zajímavé
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.31.–
„Bez činu zůstává i nejkrásnější myšlenka bezcennou.“
— Móhandás Karamčand Gándhí
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý