Ahojte, chcel by som sa spytat, ake by som mal mat predpoklady pre zaciatok programovania v AJAX-e? Pytam sa preto, lebo sa mi zda ze zaciatocnicke tutorialy na internete su dost komplikovane. Bol by som rad ak by ste mi odporucili ako zacat (ci uz zakupit nejaku knihu, alebo nejaky dobry navod na internete)
Dakujem.
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Zaciatok pouzivania AJAX-u
ďakujem za odpoveď, možno by som sa ich naučil, ale neviem kde ich nájsť, zatiaľ som našiel len zapis začiatočného kódu, ale nie to, čo potrebujem. A ak som hladal už hotové riešenia boli spoplatnené alebo "poflashovane", preto sa obraciam sem, na ľudí, ktorí sa tejto problematike rozumia a vedeli by pomôcť, ďakujem.
To user : uz konecne zacni... rozjet ajax s treba jquery je prace na 3minuty studovani navodu a 5 minut programovani generovani dat na serveru :D (pokud zrovna nedelas jen neco statickyho)
To user : no a? jestli rozumis programovani jako takovemu, tak vubec nezalezi na tom, jestli delas s php nebo javascriptem...
neni nic slozityho na tom, zavolat jednu funkci napriklad z jquery tj. $.ajax(...) a hodit ji kus kodu, co se ma vykonat pri uspechu
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Uplny začiatok v C — založil tope
LaTex zaciatok — založil jozef
Strcat na zaciatok retazca — založil milan_m
Moderátoři diskuze