Nastavenie Apache – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nastavenie Apache – PHP – Fórum – Programujte.comNastavenie Apache – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Milan0
Stálý člen
22. 11. 2006   #1
-
0
-

Mam problem s Apachom.. pri instalovani sa mi defaultne nastavil port 80. Na localhoste sa mi vacsie obrazky nenatiahnu cele (takisto ani flash animacie a pod.). Akokeby bol port otvoreny len na chvilu a nestihlo sa to vsetko nacitat. Chyba nie je urcite v kode pretoze na mojom webhostingu mi funguje vsetko v poriadku. Vyskusal som v cmd netstat -ano ale nevsimol som si ze by niektory iny program pouzival port 80. Tiez ked spuspim komp raz mi nejde mysql raz ano.. neviete kde moze byt chyba...?

Edit: Napriklad aj na druhom pocitaci pri rovnakom postupe instalacie mi nejde uz vobec nic...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Pinkava Pavel0
Stálý člen
22. 11. 2006   #2
-
0
-

Mno, me se tohle delo pri zapnutym Skypu. Neco podobnyho, ten taky vyuziva port 80. Jestli ho pouzivas tak ho zkus vypnout.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
Milan0
Stálý člen
23. 11. 2006   #3
-
0
-

To pin2k:skype sice mam ale pouzivam ho malokedy takze vacsinu casu je vypnuty..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Ondrej Juríček
~ Moderátor
0
Stálý člen
23. 11. 2006   #4
-
0
-

Ale ve? si toto u? raz rie?il - http://www.programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=1054&sekce=problem-s-obrazkami. Nepomohla zmena portu? Alebo nevie?, ako ho zmeni?? V konfigura?nom s?bore (Apache2/conf/httpd.conf) nastav - Listen 8080 a ServerName localhost:8080. Ale potom nesmie? zabudn?? v k?de, kde m?? absolutn? adresy, ?e je treba prip?sa? aj ??slo portu. (Alebo lep?ie rie?enie je zad?va? to cez PHP ?t?lom - "http://".$_SERVER["HTTP_HOST"]."/blabla" - lebo HTTP_HOST zah??a aj ??slo portu)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Milan0
Stálý člen
24. 11. 2006   #5
-
0
-

To OndreJ:Nefunguje mi to stale ani na porte 8080...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Ondrej Juríček
~ Moderátor
0
Stálý člen
24. 11. 2006   #6
-
0
-

A ak? m?? verzie Apache a PHP? ?i n?hodou nies? nekompatibiln?, ?o v praxi je be?n? (napr. PHP 5.2.0 ma probl?m s niektorou verziou Apache 2.2.x atd...). Sk?s star?ie verzie. Ale probl?m m??e by? hocikde. Neviem. Mus?? trochu zaexperimentova?....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Milan0
Stálý člen
24. 11. 2006   #7
-
0
-

To OndreJ:Apache/2.0.50 (Win32) PHP/5.0.0 PHP Version 5.0.0

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Nastavenie Qt — založil Anonymní uživatel

Nastavenie VC++ — založil Trebor

Python nastavenie — založil Patrik

Nastavenie v java editore — založil john

Nastavenie LTP portu — založil Ján Borovsky

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý