Stream reader c# – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Stream reader c# – C / C++ – Fórum – Programujte.comStream reader c# – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
25. 5. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

potřeboval bych načítat textový soubor z internetu a mám na to něco takového:
fs = new FileStream("http://www.cnb.cz/cs/financni_trhy/devizovy_trh/kurzy_devizoveho_trhu/denni_kurz.txt?date=", FileMode.Open);

když program spustím tak mi ale vypíše: "Formáty identifikátoru URI nejsou podporovány." Pokud je soubor uložený v počítači tak to funguje tak jak má, z internetu se ale nenačte. Nevítě někdo co s tím?

Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.163.–
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
25. 5. 2011   #2
-
0
-

?date=
nemusí to být kompletní?

pokud chceš aktuální tak tam to ?date= nemusí být vůbec

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
25. 5. 2011   #3
-
0
-

Zkoušel jsem to i bez ?date= ale bez úspěchu..Pořád ten stejný problém. Pomalu sí začínám říkat, že to asi tak lehce nepůjde..

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.163.–
KIIV+42
God of flame
25. 5. 2011   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
25. 5. 2011   #5
-
0
-

Ano to mi pomohlo, děkuji za pomoc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.163.–
DragonBehemont0
Super člen
20. 6. 2011   #6
-
0
-

To Martin : a nebo můžeš zkusit tohle: http://www.vbnet.cz/clanek--72-pracujeme_s_protokolem_http.aspx

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.196.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 84 hostů

Podobná vlákna

Stream — založil daneka

VC++ 2005 - Stream — založil Matěj Pácha

Stream videa a zvuku — založil Remder

Online stream z kamery — založil porast

Webkamery v C# - live stream — založil milikiller

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý