Ahoj, pokud by měl opravdu někdo zájem o zvýšení návštěvnosti na jeho web či internetový obchod, určitě bych neotálel vyzkoušet moderní věci, které vás dostanou do prvních pozic. Více informací zde: http://guardian.thelambda.sk/seo , mnozí se modernizaci a výhodnosti vyhýbají, ale dodnes nechápu, proč když všechno krásně funguje. Zpětné odkazy jsou velmi populární, hlavně když se objeví na portálech či blogách které navštěvují i 1000 lidí denně, samozřejmě i vyhledávače na vše reagují velmi pozitivně.
Fórum › Inzerce
Zpětné odkazy – účet zdarma

No jen co jsem navštívil ty stránky, tak mě do očí trkla grafika, která vysvětluje že největší (66%) vliv na hodnocení stránek mají zpětné odkazy, já zas nechápu jak někdo může ještě tenhle mýtus šířit. Dle mého názoru se jedná jen o stránku někoho kdo hledá referraly. Jinak řečeno je to člověk co se sám registroval do služeb, které na stránkách propaguje, a ze všech co se nechají nalákat bude mít provizi. Nedoporučuji!
Trumpetka napsal:
Koukám, jen další závistivec.
Nechápu, nevidím důvod proč ti závidět, jen se snažím upozornit na klamné informace, které na svých stránkách publikuješ.

Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté
Podobná vlákna
Zpětné odkazy — založil mike007
Hledám partnera pro nový portál se zaměřením na PR články a zpětné o… — založil null_while
Clickersheaven účet — založil Yety
Zmazany ucet — založil Laco797
Kombinace a zpětné zjištění — založil TomyB
Moderátoři diskuze