Ahoj, pokud by měl opravdu někdo zájem o zvýšení návštěvnosti na jeho web či internetový obchod, určitě bych neotálel vyzkoušet moderní věci, které vás dostanou do prvních pozic. Více informací zde: http://guardian.thelambda.sk/seo , mnozí se modernizaci a výhodnosti vyhýbají, ale dodnes nechápu, proč když všechno krásně funguje. Zpětné odkazy jsou velmi populární, hlavně když se objeví na portálech či blogách které navštěvují i 1000 lidí denně, samozřejmě i vyhledávače na vše reagují velmi pozitivně.
Fórum › Inzerce
Zpětné odkazy – účet zdarma
No jen co jsem navštívil ty stránky, tak mě do očí trkla grafika, která vysvětluje že největší (66%) vliv na hodnocení stránek mají zpětné odkazy, já zas nechápu jak někdo může ještě tenhle mýtus šířit. Dle mého názoru se jedná jen o stránku někoho kdo hledá referraly. Jinak řečeno je to člověk co se sám registroval do služeb, které na stránkách propaguje, a ze všech co se nechají nalákat bude mít provizi. Nedoporučuji!
Trumpetka napsal:
Koukám, jen další závistivec.
Nechápu, nevidím důvod proč ti závidět, jen se snažím upozornit na klamné informace, které na svých stránkách publikuješ.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů
Podobná vlákna
Zpětné odkazy — založil mike007
Hledám partnera pro nový portál se zaměřením na PR články a zpětné o… — založil null_while
Clickersheaven účet — založil Yety
Zmazany ucet — založil Laco797
Kombinace a zpětné zjištění — založil TomyB
Moderátoři diskuze