SQLite – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

SQLite – C / C++ – Fórum – Programujte.comSQLite – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Sibyx0
Newbie
28. 5. 2011   #1
-
0
-

Nazdar,
chcem v C++ pracovat s SQLite. Stiahol som si http://www.sqlite.org/sqlite-amalgamation-3070603.zip, subory som dal do korena mojho prjektu a napisal som si takyto kod:

#include <iostream>

#include "sqlite3.h"
int main(void)
{
sqlite3 *databaza;
sqlite3_open("databaza.sqlite", &databaza);
sqlite3_close(databaza);
system("PAUSE");
return 0;
}

Ked ale idem skompilovat projekt tak mi napise tieto dve chyby:
7 C:\Dev-Cpp\Projects\main.cpp `sqlite3_open' undeclared (first use this function)
8 C:\Dev-Cpp\Projects\main.cpp `sqlite3_close' undeclared (first use this function)
Neviete kde je chyba? Pouzivam Dev-C++.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.148.23.–
sputnikone+1
Věrný člen
28. 5. 2011   #2
-
0
-

To Sibyx : To, co jsi stáhnul, jsou jenom zdrojáky knihovny a shellu. Doporučoval bych stáhnout spíš binární balíčky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.134.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

SQLite — založil joudicek

SQLite and threads — založil a

Přenosné SQLite — založil TomášJančík

Lazarus + SQLite — založil kriplozoik

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý