Programovanie – Vzdělání – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Programovanie – Vzdělání – Fórum – Programujte.comProgramovanie – Vzdělání – Fórum – Programujte.com

 

fixa0
Newbie
29. 5. 2011   #1
-
0
-

Ahojte. Viem, ze to tu uz asi bolo pomerne casto rozoberane, ale aj tak sa spytam. Maturoval som z informatiky- pascal. Chcel by som pokracovat dalej v programovani, a tak moja otazka smeruje k tomu, ze co si mam vybrat ako nasledujuci jazyk. Kedze viem iba pascal, tak by som mal podla vas vyskusat Delphi, alebo rovno skocit na C/C++/C# alebo Javu? Ak vasa otazka bude smerovat k tomu, co chcem robit, tak dopredu vam pisem, ze neviem. Jedno ale viem, chcem pokracovat v programovani. Chcel by som ist dalej aj na skolu zameranu na INF.
Poradte pls.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.10.–
Proxymus0
Stálý člen
30. 5. 2011   #2
-
0
-

fixa napsal:
Ahojte. Viem, ze to tu uz asi bolo pomerne casto rozoberane...


Tak si to najdi a přečti(!!!), docela dobrý základ pro programátora - umět hledat informace...Já nevím, jsou lidi dneska tak zdechlí nebo tak blbí?

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.206.–
fixa0
Newbie
30. 5. 2011   #3
-
0
-

Proxymus napsal:

fixa napsal:
Ahojte. Viem, ze to tu uz asi bolo pomerne casto rozoberane...


Tak si to najdi a přečti(!!!), docela dobrý základ pro programátora - umět hledat informace...Já nevím, jsou lidi dneska tak zdechlí nebo tak blbí?



Alebo su len taki arogantni zadubenci ako si ty... ktovie, ale kazdopadne, dakujem za ochotu. Ak mas pisat nabuduce v takomto zmysle tak nestracaj laskavo svoj cas a nereaguj na moje prispevky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.10.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
30. 5. 2011   #4
-
+1
-
Zajímavé

To fixa : A proč čekáš, že někdo bude znovu opisovat to co už tu je několikrát. Přesně stejná otázku se tu nedávno řešila, jen trochu zapátrej.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
10. 6. 2011   #5
-
0
-

Ono je nakonec jedno v čem programuješ, musíš hlavně "umět myslet", v jakém jazyce algoritmus zapíšeš už je potom otázka pár dní na rozkoukání v případném novém jazyce. Prostě něco zkus a uvidíš...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Proxymus0
Stálý člen
11. 6. 2011   #6
-
0
-

fixa napsal:

Proxymus napsal:

fixa napsal:
Ahojte. Viem, ze to tu uz asi bolo pomerne casto rozoberane...


Tak si to najdi a přečti(!!!), docela dobrý základ pro programátora - umět hledat informace...Já nevím, jsou lidi dneska tak zdechlí nebo tak blbí?



Alebo su len taki arogantni zadubenci ako si ty... ktovie, ale kazdopadne, dakujem za ochotu. Ak mas pisat nabuduce v takomto zmysle tak nestracaj laskavo svoj cas a nereaguj na moje prispevky.


Jediny arogantní zadubenec si tady ty, vždyť jsi sám na začátku napsal, že už se to tady hodněkrát řešilo, tak proč to sem píšeš a ptáš se znova? Není tak trochu tohle arogance, myslet si, že kvůli tobě se tu všichni zblázní a budou psát co už tu desetkrát psali? Tak zklidni a hledej, pokud se zeptáš na něco co nejde dohledat pár kliknutíma tady nebo na googlu, tak ti kdokoliv rád poradí včetně mě, ale s takovýmhle přístupem těžko ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.206.–
stv
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
7. 9. 2011   #7
-
0
-

Máte-li mezi svými známými někoho, kdo by se chtěl naučit objektově programovat a bydlí v Praze nebo jejím okolí, tak by jej mohlo zaujmout, že Stanice techniků Vyšehrad otevírá kroužek programování rodičů s dětmi.

Tento nestandardní kroužek chce využít toho, že děti chápou látku rychleji než dospělí, ale na druhou stranu dospělí nepodléhají tak snadno svodům různých počítačových her.

Rodiče tak mají šanci absolvovat se svými dětmi kurz, jehož „dospělácký“ ekvivalent stojí desetitisíce.

Podrobnosti lze najít na adrese http://www.stv.cz/stvpkro.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.31.25.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Programovanie c++ — založil toso992

Programovanie — založil MiReC

Programovanie — založil Tayson

Programovanie vo VB — založil delphak

Programovanie v c++ — založil kromap426

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý