Eventy a zjištění jejich obsazenosti z jiné třídy – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Eventy a zjištění jejich obsazenosti z jiné třídy – .NET – Fórum – Programujte.comEventy a zjištění jejich obsazenosti z jiné třídy – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Xelenderus
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
30. 5. 2011   #1
-
0
-

Zdarec,
v jedné třídě mám Event, v druhé pak chci k odběru eventu přihlásit jednu metodu. Problém je, že chci zjistit jestli už k odběru něco přihlášené není (tj. jestli je event zatím prázný). Řeším to takto:

if(HlidanyObjekt.IntervalChanged != null) { hlidanyObjekt.IntervalChanged += (referencedObject, name) => aktualizujHlidaciStrojek(); };

public event PropertyChangedEventHandler IntervalChanged;

Jenže to nejde, může mi někdo vysvětlit proč?

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Reklama
Reklama
nervak0
Věrný člen
30. 5. 2011   #2
-
0
-

Netestuješ, jestli je prázdný, ale opak (!=).
Asi netestuješ objekt, ale třídu (HlidanyObjekt).
Myslím, že zvenku jde na event použít jen += a -=.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Xelenderus
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
31. 5. 2011   #3
-
0
-

To nervak :
Jj, že ty první věci vím. Šlo jenom o přepis. V druhém máš bohužel pravdu. Holt to poresim jinak.
//HlidanyObjekt je veřejna vlastnost, že takže opravdu testuji objekt.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.120.193.–
nervak0
Věrný člen
31. 5. 2011   #4
-
0
-

Cože? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Xelenderus
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
31. 5. 2011   #5
-
0
-

            private IHlidatelnyHodinyStrojek hlidanyObjekt;

public IHlidatelnyHodinyStrojek HlidanyObjekt
{
get { return this.hlidanyObjekt; }
set { this.hlidanyObjekt = value; if (value != null) { HlidanyObjekt.IsEnabledChanged += (referencedObject, name) => aktualizujHlidaciStrojek();
} }
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 59 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý