Zapnutie/vypnutie procesu v C# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zapnutie/vypnutie procesu v C# – .NET – Fórum – Programujte.comZapnutie/vypnutie procesu v C# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Tomas
~ Anonymní uživatel
560 příspěvků
2. 6. 2011   #1
-
0
-

Dobry den. Pouzivam tento kod na zapnutie procesu. Len neviem ako ho vypnut. Ked dam p.kill(); tak mi napise, ze nieje priradeny proces. Ako ho priradim? A este jedna otazka je mozne takto zapinat/vypinat aj procesy systemu? Dakujem :)

Process p = new Process();
p.StartInfo.FileName = "notepad.exe";
p.Start();

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
nervak0
Věrný člen
3. 6. 2011   #2
-
0
-

Když dáš Kill po Startu, tak ti to nenapíše. Jestli zkoušíš Kill bez Startu a myslíš si, že použije StartInfo, tak jsi evidentně nečetl dokumentaci - http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.diagnostics.process.aspx
Čili třeba takto:

Process p = Process.Start("notepad.exe");

...
if (!p.HasExited)
p.Kill();
Nebo takto:
Process[] pslist = Process.GetProcessesByName("notepad");

foreach (Process p in pslist)
p.Kill();
Nebo úplně jinak :) podle toho, čeho chceš dosáhnout.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Zapnutie tlačitka(buttonu) — založil zonda

Zapnutie programu na serveri. — založil alex_laco

Vypnutie PC v C# — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý