Zdravim. Skoncil som v programovani v Pascale a chcel by som pokracovat. Rozmyslal som, ze budem pokracovat s Delphi (Object Pascal). Je to dobry napad, ma to vobec cenu? Alebo mam prejst radsej na C/Javu?
Fórum › Delphi
Delphi- programovanie
#1 fixa
Je škoda, že ti na to nikdo neodpověděl. Já sám jsem se přestal po roce 2006 pokoušet proniknout do programování v Delphi 6/7 bez předchozích zkušeností s žádným programováním. Ne, vlastně ještě před tím jsem zkoušel visual basic 4, nebo něco takového. Dnes, pokud bych do něčeho začal znovu koukat, musel bych mít jistotu, že to není slepá cesta a že mi to bude užitečné i za pět let. Jsou lidé, kteří jsou multiplatformní, nebo jim prostě nedělá problem X syntaxí atd. Já taková hlava nejsem, ani na to nemám čas a ani bych si to prostě nepamatoval i kdybych sebe víc chtěl.
Sám mám napsanou aplikaci v Delphi 7 a rád bych ji znovu otevřel a jen nepatrně předělal k užití na Windows7. Bohužel dnes nemám ani licenci na Delphi a ani páru o tom, jak bych to předělal k lepšímu, vše je zapomněl a to i přesto, že to byla triviální aplikace. Samotného by mě zajímalo, zda není nějaký případně i free konvertor do MS Studia a zdali nemá cenu začít v něm. I když to je asi dotaz někam jinam...
M.
Hledáme uchazeče na pozici
Junior programátor/ka Delphi
Náplň práce:
* vývoj databázového software pro evidenci odpadů, obalů a ekologie pro zákazníky z firemní sféry i ze státní správy.
Nabízíme:
* práci v přední české softwarové firmě v oblasti vývoje softwaru pro životní prostředí
* zázemí stabilní a rostoucí společnosti
* práci v pěkném prostředí a sympatickém kolektivu
* flexibilní pracovní dobu
* dlouhodobou spolupráci s prostorem pro profesní i osobnostní růst
* nadprůměrné platové ohodnocení, motivační systém hodnocení
* rozsáhlé zaměstnanecké výhody (mobilní telefon, firemní akce a další)
* místo výkonu zaměstnání v Liberci
Požadujeme:
* dobrá znalost Delphi (Object Pascal), objektového programování a informačních systémů
* dobrá znalost DB, SQL (Firebird) , CASE nástroje, XML
* aktivní přístup, zodpovědnost, samostatnost při práci na zadaných úkolech
* analytické myšlení, pečlivost, schopnost pracovat v týmu
* výhodou: absolvent VŠ (SŠ) technického směru, znalost technické angličtiny, webové služby, verzovací systémy
Strukturované životopisy s průvodním dopisem zasílejte na darbujanova@inisoft.cz.
Ing. Jitka Dařbujanová - vedoucí oddělení vývoje
INISOFT s.r.o., software pro odpady, obaly a ekologii
Ruprechtická 440/33, 460 01 Liberec 1
tel. 485 102 698 mobil 776 665 900 fax 485 124 944
darbujanova@inisoft.cz http://www.inisoft.cz
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna