Obrázek – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Obrázek – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comObrázek – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

9. 6. 2011   #1
-
0
-

Dobrý, den mám problém, učím se v HTML a potřeboval bych poradit. Do stránky jsem si pomocí kódu (html) dal toto:

<center<p><img src="gympl_mini.jpg'" onmouseover="this.src='gympl.jpg'" onmouseout="this.src='gympl_mini.jpg'"></center>/

Tedy má se objevit obrázek, ale ze začátku tam není:



Když přes ten znak pro chybějící (špatný) obrázek přejedu tak se obrázek ukáže a kódy onmouseover a onmouseout fungují. Potřeboval bych vědět čím to je. A omlouvám se, že kódy souvisejí s JavaScitpem
Děkuji Paleček

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.89.–
Flu
~ Anonymní uživatel
59 příspěvků
9. 6. 2011   #2
-
0
-

V src obrázku máš navíc apostrof.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.149.–
CZechBoY+4
Věrný člen
12. 6. 2011   #3
-
0
-

<center<p><img src="gympl_mini.jpg" onmouseover="this.src='gympl.jpg'" onmouseout="this.src='gympl_mini.jpg'"></center>

takto by to mělo být

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Mergl0
Newbie
12. 6. 2011   #4
-
0
-

OMG :-D kouknu a vidim ne?
Nemas ukoncenej tag center proto ti to nejde navíc nevidim nikde ani ukončení odstavce, obrazek jako takový je v pořádku... nejdriv si to po sobe prestete a pak to hazejte na forum. ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.36.–
CZechBoY+4
Věrný člen
15. 6. 2011   #5
-
0
-

kdybych to nepřečetl tak bych to sem asi neházel
center je ukončenej, P jsem si nevšiml, nepočítal jsem s tim že by někdo dával P do CENTER a pak jen obrázek

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
15. 6. 2011   #6
-
0
-

To CZechBoY :

center je ukončenej




<center A KDE MÁŠ TU UKONČOVACÍ PRAVOU OSTROU??? <p><img src="gympl_mini.jpg" onmouseover="this.src='gympl.jpg'" onmouseout="this.src='gympl_mini.jpg'"></center>

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
CZechBoY+4
Věrný člen
16. 6. 2011   #7
-
0
-

však je úplně na konci ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
16. 6. 2011   #8
-
0
-

To CZechBoY :

To jako myslíš vážně?



<CENTER><IMG ...></CENTER>

<CENTER<IMG ...></CENTER>


Poznej jeden rozdíl... Který obrázek nebude vidět a proč?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
Flu
~ Anonymní uživatel
59 příspěvků
16. 6. 2011   #9
-
0
-

Jasně je pravda, že center nemá ukončovací ">", ale obrázek se mu neukazuje, protože má v src navíc apostrof, né kvůli center :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.149.–
CZechBoY+4
Věrný člen
16. 6. 2011   #10
-
0
-

kdo to má číst tohle :D
chtělo by to nějakej zvýrazňovač :D
prostě tam máš překlepů strašně moc, doporučuju stáhnout nějakej editor, kde ti to zvýrazní HTML

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Obrázek — založil šachy

Obrázek — založil Driver

Obrázek — založil KongliP

Python obrázek — založil Filip

Nahodny obrazek — založil

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý