[help] co je co – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

[help] co je co – C / C++ – Fórum – Programujte.com[help] co je co – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lukas
~ Anonymní uživatel
275 příspěvků
10. 6. 2011   #1
-
0
-

prosím vás, chcel by som sa opytat....
začínam sa učiť v C# a chcem sa opýtať.. dám vo visual basic ne project.. je ich tam na výber presne 5
1.) Windows Form Aplication
2.) WPF Aplication
3.) Console Aplication
4.) WBF Browser Aplication
5.) Empty Project

chcem sa vas opytat co na co sluzi, v ktorom sa programuje najcastejsie, a v akej z tychto moznosti su pisane tutoriali na tomto webe...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.12.150.–
Reklama
Reklama
Lukas
~ Anonymní uživatel
275 příspěvků
10. 6. 2011   #2
-
0
-

prepacte, teraz som si vsimol z vecsina tutorialov je tu na C++, ja hladam navody na C#, prepacte

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.12.150.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
10. 6. 2011   #3
-
0
-

1) Klasická okénková aplikace
2) Takové modernější WinForms, rozhraní Visual Studia 2010 je v tom dělané, stejně tak třeba ribbon z Office 2007/2010 je jedním z ovládacích prvků ve WPF
3) Aplikace běžící v konzoli
4) To je, pokud vím, prostě WPF aplikace běžící v prohlížeči, ale nevím o nikom, že by to používal, když to má být v prohlížeči, tak je Silverlight asi lepší volba
5) Prázdný projekt

Nedá se říct, že se něco používá nejčastěji, záleží na tom co potřebuješ.

A nechci rýpat, ale co to je "empty project" ses snad ptát nemusel:D

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Lukas
~ Anonymní uživatel
275 příspěvků
11. 6. 2011   #4
-
0
-

ja viem co to znamena, anglictinu sa ucim 8 rokov, len som chcel vediet co na co sluzi.. dík moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.12.150.–
maniakUA0
Duch
11. 6. 2011   #5
-
0
-

Zdravim,mam mensi problem,zacal jsem skouset c++,pisu v dev c++ ale problem je zee ja mam 64 bit verzi wind. takze mi to pise ze to neni kompatibilni(coz me neprekvapuje) ale potreboval bych poradit jakym programem by to slo prevyst na 64 bit diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.242.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 100 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý