HTTPS form – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

HTTPS form  – Python – Fórum – Programujte.comHTTPS form – Python – Fórum – Programujte.com

 

stanke0
Návštěvník
13. 6. 2011   #1
-
0
-

Nazdar.
Snažím sa prelúskať, nakoľko programovanie teraz úzko súvisí s internetom, prihlásením na rôzne stránky. Väčšinou je to riešené cez cookies a moderné weby využívajú https pre zvýšenú bezpečnosť.
Toto je ale môj kameň úrazu nakoľko s tým nemám žiadne skúsenosti a žiadne tutoriály z netu mi nefungujú :(

mám nasledovný kód:

import všetko potrebné


cj = cookielib.CookieJar()
opener = urllib2.build_opener(urllib2.HTTPCookieProcessor(cj))
login_data = urllib.urlencode({'email' : "moj email", 'pass' :"moje heslo"})
opener.open('http://www.facebook.com/login.php', login_data)
stranka=opener.open('http://www.facebook.com').read()


ktorý mi ale vracia stránku s prihlásením na mobil.
Pri vyskúšaní iných serverov je to tiež neúspešné.
Nevie mi niekto poradiť? nasmerovať ma?

Ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.184.–
I know jahs never let us down, Pull your rights from wrong, I know jah would never let us down, Oh, no! oh, no! oh, no!
nervak0
Věrný člen
13. 6. 2011   #2
-
0
-

Nejdřív se pozorně dívej, co děláš, když se přihlašuješ sám, pak se podívej do zdrojáku té stránky, a pak se na to vykašli a použij nějaké FB API. Určitě ta spousta aplikací s podporou FB nesimuluje prohlížeč.

EDIT: Pokud je problém čistě s HTTPS, což si nemyslím, tak se ujisti, že máš Python s podporou SSL.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

HTTPS lacno ;) — založil dalaman

$_SERVER['https'] — založil tribalcz

Android Https request — založil Jandak

SESSION a HTTPS problém — založil Martin Brodecký

Https-zvlastne kody? — založil 7raul

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý