C# - problém s časem – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# - problém s časem – .NET – Fórum – Programujte.comC# - problém s časem – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
jadus
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
14. 6. 2011   #1
-
0
-

Zdravim, mam drobnější problém s nastavováním systémového času: Kód zde




public struct SYSTEMTIME
{
public short Year;
public short Month;
public short DayOfWeek;
public short Day;
public short Hour;
public short Minute;
public short Second;
public short Milliseconds;
}

[DllImport("kernel32.dll", SetLastError = true)]
public static extern bool SetSystemTime([In] ref SYSTEMTIME st);
public static void nastav(short hodiny, short minuty, short sekundy, short den, short mesic, short rok)
{
SYSTEMTIME cas = new SYSTEMTIME();
cas.Day = den;
cas.Month = mesic;
cas.Year = rok;
cas.Hour = hodiny;
cas.Minute = minuty;
SetSystemTime(ref cas);
}


Mno a muj problem spociva v tom, ze kdyz nastavim cas rucne, tzn dosadim misto promenych rovnou cislicka, tak se cas prenastavi, ale jakmile to chci volat jako metodu s prislusnymi parametry, tak se cas nehne...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.38.–
Reklama
Reklama
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
20. 7. 2011   #2
-
0
-

Podle googlu by všechno v té struktuře mělo být ushort, ne short.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.82.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 55 hostů

Podobná vlákna

Zjištění a práce s časem — založil hejnallukas

Funkce s časem v mssql — založil ench

MySQL, PHP, práce s časem — založil Jiří

Problém v C++ — založil Anonim

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý