Fullscreen v konzole – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Fullscreen v konzole – C / C++ – Fórum – Programujte.comFullscreen v konzole – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
nevim
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
19. 6. 2011   #1
-
0
-

Chtěl bych udělat Fulscreen v konzole zkoušel jsem různé věci např. system("mode 200"); nebo win api příkazy ale vždycky buď neměli žádnej efekt nebo se konzole maximalizovala tak že byl vidět titlebar aji start ,potřeboval bych zjistit nějakej příkaz který bý dokázal zvětšit konzolu na celou obrazovku aby nebyl vidět titlebar ani start popřípadě by se zvětšilo i písmo ,já vím že to určitě jde protože jsem to viděl někde na windows xp , wxDev-c++ a komplikátor MingW,dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.38.–
Reklama
Reklama
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 6. 2011   #2
-
0
-

V konzoli fakt nevím,jediný co vím kde se to dá udělat je Allegro.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.181.–
nervak0
Věrný člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
nevim
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
20. 6. 2011   #4
-
0
-

Zkoušel jsem: NT_SetConsoleDisplayMode sice se to zkomplikovalo ale nemělo to žádnej efekt nic se nestalo ,ALT+ENTER nefunguje,přes dosbox se mi to dělat nechce ,takže nevím čím to je možná tím že mám windows 7 .

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.38.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
21. 6. 2011   #5
-
0
-

W7 ... možná ano ... :

Unless you give up Aero desktop experience and change the WDDM driver (Windows Vista Display Driver Model) to Windows XP compatible display driver, there is no easy way to enable a real, windowless full screen command prompt in Windows 7

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 228 hostů

Podobná vlákna

Fullscreen v konzole — založil nevim

Fullscreen — založil David Roško

Fullscreen — založil Michal

Fullscreen — založil ing

Fullscreen overlay — založil Youda

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý