List napojení (Binding) na ListBox – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

List napojení (Binding) na ListBox – .NET – Fórum – Programujte.comList napojení (Binding) na ListBox – .NET – Fórum – Programujte.com

 

RePRO0
Super člen
22. 6. 2011   #1
-
0
-

Zdravím,
snažím se o napojení Listu na Listbox. Vše OK, zkompilováno. Zádrhel je v tom, že do ListBoxu se mi zobrazuje pořád toto:
PROG1.Clovek, proč? Na řádku 25-26 je tu nějaký kiks, tak pro jistotu to hážu ještě na pastebin: http://pastebin.com/AAUkzt3v

Zdrojový (přehledný) kód zde:

using System;

using System.Collections.Generic;
using System.Windows.Forms;

namespace PROG1
{
public partial class Form1 : Form
{
List<Clovek> seznam;
static int i = 0;

public Form1()
{
InitializeComponent();
seznam = new List<Clovek>();
listBox1.DataSource = seznam;
listBox1.DisplayMember = "jmeno";
}

private void pridat(Clovek clovek)
{
seznam.Insert(i, clovek);
i++;
((CurrencyManager)
listBox1.BindingContext [seznam] ).Refresh();
}

private void btnAdd_Click(object sender, EventArgs e)
{
Clovek c = new Clovek("Monika","Rousova",21);
pridat(c);

lblAge.Text = c.getVek().ToString();
lblSurname.Text = c.getPrijmeni();
}
}

class Clovek
{
private string jmeno;
private string prijmeni;
private int vek;

public Clovek(string jmeno, string prijmeni, int vek)
{
this.jmeno = jmeno;
this.prijmeni = prijmeni;
this.vek = vek;
}

public Clovek(string jmeno)
{
this.jmeno = jmeno;
}

public string getJmeno()
{
return this.jmeno;
}

public void setJmeno(string jmeno)
{
this.jmeno = jmeno;
}

public string getPrijmeni()
{
return this.prijmeni;
}

public void setPrijmeni(string prijmeni)
{
this.prijmeni = prijmeni;
}

public int getVek()
{
return this.vek;
}

public void setVek(int vek)
{
this.vek = vek;
}
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.104.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
RePRO0
Super člen
23. 6. 2011   #2
-
0
-

Problém vyřešen.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.104.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Binding ListView — založil hejnallukas

WPF DataGrid Binding — založil m4r10

WPF TreeView Binding — založil David Roško

WPF Binding &amp; DLINQ — založil Xelender

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý