Visual C++ getpixel() problém – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Visual C++ getpixel() problém – C / C++ – Fórum – Programujte.comVisual C++ getpixel() problém – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
26. 6. 2011   #1
-
0
-

Zdravím,
mám program ve VS2008 C++, který neustále periodicky načítá hodnoty RGB určitého pixelu pomocí funkce getpixel(). Po určité tobě však program začne neúměrně zatěžovat PC a program nakonec spadne. Pád programu způsobuje jednoznačně funkce getpixel(). Pokud totiž funkci nevyužívám vše je OK. Nevíte v čím by mohl být problém? Dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.140.–
Reklama
Reklama
nervak0
Věrný člen
26. 6. 2011   #2
-
0
-

To snad není možný!

V C++ žádná standardní funkce getpixel() není. Takže napiš, kde jsi k ní přišel, ať víme, o čem je řeč. A ukaž, jak ji používáš, ať můžeme posoudit, co děláš špatně.

[ Minule jsem ti k těm funkcím dal odkaz na dokumentaci, tak si ji přečti. ]

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
26. 6. 2011   #3
-
0
-

To nervak : Myslím GetPixel http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd144909(v=vs.85).aspx

	private: System::Void timer1_Tick(System::Object^  sender, System::EventArgs^  e) 

{

RGB_1[4]=GetPixel(GetDC(NULL),System::Convert::ToInt32(this->box_1X->Text), System::Convert::ToInt32(this->box_1Y->Text));
RGB_2[4]=GetPixel(GetDC(NULL),System::Convert::ToInt32(this->box_2X->Text), System::Convert::ToInt32(this->box_2Y->Text));
RGB_3[4]=GetPixel(GetDC(NULL),System::Convert::ToInt32(this->box_3X->Text), System::Convert::ToInt32(this->box_3Y->Text));
RGB_4[4]=GetPixel(GetDC(NULL),System::Convert::ToInt32(this->box_4X->Text), System::Convert::ToInt32(this->box_4Y->Text));
RGB_5[4]=GetPixel(GetDC(NULL),System::Convert::ToInt32(this->box_5X->Text), System::Convert::ToInt32(this->box_5Y->Text));
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.140.–
KIIV+42
God of flame
26. 6. 2011   #4
-
0
-

letmym odhadem to bude spis GetDC nez samotny GetPixel ... pokud si k tomu najdes popis, zjistis, ze existuje taky ReleaseDC...

tj. ze si svinis pamet pomerne slusnym unikem + jeste ktomu 5x rychleji nez bys musel - je totiz nesmysl pro kazdej GetPixel davat GetDC

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
28. 6. 2011   #5
-
0
-

To KIIV : jj dík vypadá to že to bylo tím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 64 hostů

Podobná vlákna

Problém s Visual Studiem — založil Davidkopecky

Visual basic - debuggin problem — založil Mirosla Šefl

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý