Stahovani z CZshare pres WebClient – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Stahovani z CZshare pres WebClient – .NET – Fórum – Programujte.comStahovani z CZshare pres WebClient – .NET – Fórum – Programujte.com

Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
2. 7. 2011   #1
-
0
-

Ahoj.
Rozhodl jsem se ze bych si udelal nejaky jednoduchy a nenarocny Dl Manazer na stahovani z CZshare ale seknul jsem se. Neznam presnou adresu souboru. Znam jenom odkaz pres kterej se to stahne.
Napr

http://www.soom.cz/projects/get2post/resend.php?id=1825512&file=d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e&ticket=gx0d&size=1073741824&server=www34.czshare.com&captchastring=&uri=http%3A%2F%2Fczshare.com%2Ffree.php

Da se stahnout jenom jednou kvuli ticketu ale jinak to jde stahovat kdyz zmenim ticket ale jak to zprovoznit aby me to slo pres WebClient ? Nevite?
Nebo Jestli by slo nejak v C# simulovat na projditi stranky + kliknuti na odkaz FREE kdyz by tam byl a zacal se stahovat ?
Dekuji za vsechny mozny rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
3. 7. 2011   #2
-
0
-

Opravdu nikdo nevi ? :(

Nahlásit jako SPAM
Ivo
~ Anonymní uživatel
93 příspěvků
3. 7. 2011   #3
-
0
-

Ví, ale nikomu se to nechce popisovat, páč to stejně nikam napovede, zasekneš se na dalším místě. Podle mě by jses na to měl vykašlat rovnou a dělat něco užitečnějšího.

Přesto to zkusím:
Ochranu jejich stahování těžko oblafneš.
Takže budeš muset načíst stránku, kde následně vykonáš stejný kód jako odkaz free, na další stránce opakuješ atd atd...

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.200.55.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
3. 7. 2011   #4
-
0
-

Tohle ja vim ze to musim takhle udelat ale nevim jak simulovat projditi stranky popripad kliknuti

Nahlásit jako SPAM
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
3. 7. 2011   #5
-
0
-

kliknutí je jenom přechod na další URL

Nahlásit jako SPAM
All you need is vision and time.
Ivo
~ Anonymní uživatel
93 příspěvků
3. 7. 2011   #6
-
0
-

Ty nic simulovat nebudeš, prostě ju stáhneš a parsuješ...

Takže budeš muset načíst stránku, kde následně vykonáš stejný kód jako odkaz free, na další stránce opakuješ atd atd...

- tady jsem ti to popsal to tvoje simulování kliknutí

Nahlásit jako SPAM
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
3. 7. 2011   #7
-
0
-

Ok tak to reknu jinak ... Co pouzit abych jakoby to URL prohledal a nasel tam ty informace abych mohl to URL ke stazeni z toho slozit a pak jak to zprovoznit pres WebClient nebo nejakou jinou fci pres kterou by se to stahlo? Doufam ze ted me chapes lip...

Nahlásit jako SPAM
Ivo
~ Anonymní uživatel
93 příspěvků
3. 7. 2011   #8
-
0
-

No já tě chápu, ale ty nechápeš...

Co pouzit abych jakoby to URL prohledal

using (WebClient wc = new WebClient())

{
byte[] stranka = wc.DownloadData("http://tvoje-url-k vyparsovani");
}

V poli stranka budeš mít obsah stránky, tak to prohledáš a najdeš tam to co konkrétně potřebuješ...
Nebude to ani zdaleka tak jednoduché jak si představuješ.

S konkrétním dotazem ti můžu poradit, ale programovat ti to nebudu zdarma...

Nahlásit jako SPAM
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
3. 7. 2011   #9
-
0
-

Nepotrebuju abys me to programoval ...
Jinak uz mam hotovo tolik ze me staci uz jenom kliknout na vygenerovanej odkaz a nejak zprovoznit stahnuti toho souboru ...
Takze se chci zeptat jak kliknu na Odkaz nebo jak udelam aby me to z toho odkazu stahlo (ale porad nemam primej odkaz s priponou .rar nebo tak) Odkaz je ve formatu jako v prvnim postu

Nahlásit jako SPAM
Ivo
~ Anonymní uživatel
93 příspěvků
3. 7. 2011   #10
-
0
-

Takze se chci zeptat jak kliknu na Odkaz nebo jak udelam aby me to z toho odkazu stahlo

Máš to pár příspěvků výše

kliknutí je jenom přechod na další URL

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.34.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
3. 7. 2011   #11
-
0
-

Ok... Tak jinak jakej pouzit prikaz pro prechod ?

Nahlásit jako SPAM
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
3. 7. 2011   #12
-
0
-

uděláš to samé co doposud, akorát na URL, které si vyparsuješ z odkazu, na který chceš "kliknout"

Nahlásit jako SPAM
All you need is vision and time.
DragonBehemont0
Super člen
3. 7. 2011   #13
-
0
-

To Ivo : očividně nechápeš, co se Ti snaží říct, tak trochu polopatě ...

Načteš si pomocí WebClienta stránku, kde se nachází ten Tvůj odkaz a její obsah si načteš do bufferu, tento obsah si rozparsuješ a najdeš si tam to, co potřebuješ. Ve Tvém případě se nejspíše jedná o tag <a></a> a jeho parametr href. Obsah tohoto parametru využiješ pro další request na server. A tímto stáhneš ten soubor. Je to dost polopatě? Doporučuji nastudovat HTTP protokol a jeho funkčnost.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.231.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
27. 7. 2011   #14
-
0
-

No tak nevim cim to je ale kdyz si chci dat vygenerovanej odkaz stahnout treba pres WebClient (DownloadFile) tak se mi misto souboru stahne Zdrojak ty stranky odkud to stahuju ...

Viz ->

http://www.soom.cz/projects/get2post/resend.php?id=1666382&file=d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e&ticket=5W87&size=247&server=www60.czshare.com&captchastring=&uri=http://czshare.com/free.php

(Jde to jenom jednou stahnout kvuli ticketu takze mi kdyztak poradte ten kdo na to prvni klikne :D)

Takze mi jde o to jak bych to mohl jinak stahnout ? na ty strance je form kterej se automaticky spusti

<form name="sendform" method="POST" action="http://czshare.com/free.php" >
  <input type="hidden" name="id" value="1666382">
  <input type="hidden" name="file" value="d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e">
  <input type="hidden" name="ticket" value="5W87">
  <input type="hidden" name="size" value="247">
  <input type="hidden" name="server" value="www60.czshare.com">
  <input type="hidden" name="captchastring" value="">
</form>

ale proste primej odkaz na soubor to neni takze nevim jak jinak by to slo stahnout ... Diky za rady

Nahlásit jako SPAM
Kyry+2
Newbie
27. 7. 2011   #15
-
0
-

Každý z těch inputů pošleš jako POST v requestu na http://czshare.com/free.php. To poslední je captcha... takže jí asi budeš muset cracknout, nebo najít nějákou pravidelnost v jejím generování na czshare.... 

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.87.240.–
Vsadil jsem se, že budu mít na fóru nejlepší reputaci, pokud jsem ti pomohl(opravdu),
klikni na bezvýznamné plusko :-)
[b]Whether you think you can, or can't you are right ![/b]
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
27. 7. 2011   #16
-
0
-

#15 Kyry
Nene ono to jde i pres ten odkaz ale musis ho vlozit do prohlizece a stahnout rucne ... Captchu mam vyresenou jenom me jde o to jak to poslat abych mohl v mym programu stahnout ( neco jako webclient )

Kdyz to poslu jako POST v pres request bude se mi to stahovat z myho programu a mohl bych pouzivat k tomu treba progressBar apod ? ...

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 55 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý