Je to na Vás, ale myslel jsem že tu na fórku lidé pomáhají, ne ? :) Že jsem řekl že to je nepřehledné, tak to jsem řekl tak, jak to vidím. Ta obsahová část se mi zdá opravdu moc přemrštěná a hodně nepřehledná, menu se mi naopak moc líbí (včetně podkategorií) stejně jako patka, jednoduchá, pěkná. Dále se mi líbí funkce, třeba uživatelská lišta nahoře, nebo jak to nazvat, ty efekty jsou moc pěkný. Jak říkám, celkově to na mě působí zmateně a bude trvat delší dobu než si zas zvyknu. Přiznávám, že jsem to očekával "více nadupané", nemyslím po funkční stránce (naopak, to si myslím, že je zde spousta super věcí), myslím po grafické stránce portálu. :)
Jestli ale ti kteří 100% nesouhlasí s novou verzí (provedení) nebudou moci diskutovat v diskuzi, tak si myslím, že nemá cenu aby jste nám tady drželi účty, to mi to radši celé smažte. Myslím, že každý má právo říci svůj názor, samozřejmě pokud je daná věc pojatá slušně, což jsem já udělal, :)
Měj se Curo a promiň, že to píšu sem, ale odpovídám na tvůj post. Kdyžtak to přesuň. :)