Refresh datagridview – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Refresh datagridview – .NET – Fórum – Programujte.comRefresh datagridview – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
5. 7. 2011   #1
-
0
-

Zdravím,

prosím o radu s následujícím problémem:

Mám dataGridView, ve kterém mám načtené data z databáze. Dále mám formulář, který přidá záznam do databáze. Když pomocí toho formuláře přidám záznam, v dataGriedView se neobjeví, objeví se tam až při opětovném spuštění aplikace. Zkoušel jsem:

dataGridView1.EndEdit();
dataGridView1.Refresh();

ale nepomohlo to. Proto Vás prosím o jakoukoliv radu. Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.225.–
Reklama
Reklama
Anonym
~ Anonymní uživatel
429 příspěvků
5. 7. 2011   #2
-
0
-

#1 Petr
Tiez som toto riesil a nevyriesil. Ale teraz ma napada, ze refres DGW ti nepomoze. skor by si mohol skusit znova naplnit Dataset pomocou adapter.Fill(...);

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.56.–
nervak0
Věrný člen
6. 7. 2011   #3
-
0
-

Jo, nejjednodušší bude znovu naplnit dataset obsahem tabulky. Jestli jsi to naklikal ve VS, tak ten příkaz máš ve Form_Load.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 60 hostů

Podobná vlákna

DataGridView — založil Turbo1

Datagridview — založil vlak

C# - DataGridView + float — založil BDS

Checkbox v datagridview — založil Martin

DatagridView a textbox — založil Pebble

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý