Z *.bat do *.exe prej to de – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Z *.bat do *.exe prej to de – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.comZ *.bat do *.exe prej to de – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.com

 

bortak
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
23. 11. 2006   #1
-
0
-

helpnete nekto jak mam ukout z batch exac prej ma wokno nejakej svuj
:ms_0144:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Shai0
Stálý člen
24. 11. 2006   #2
-
0
-

bortak: jezisi uz sem prosimte nepis, ty nic neumis a ptas se na kraviny, staci zadat tvuj dotaz do googlu a hned prvni odkaz ti to rekne!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.openservis.cz - Prestashop servis!
bortak0
Newbie
11. 12. 2006   #3
-
0
-

[url]http://programujte.cz/poz4.gif http://programujte.cz/tipkom.gif http://programujte.cz/smiles/ms_0144.gif http://www.mysmilie.de/avatare/computer/img/017.gif http://programujte.cz/avatar_f.gif[/url]

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Shai0
Stálý člen
12. 12. 2006   #4
-
0
-

a co jako? Ani link neumis davat

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.openservis.cz - Prestashop servis!
bortak
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
12. 12. 2006   #5
-
0
-

si magor ? :ms_0002:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
OMG
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
12. 12. 2006   #6
-
0
-

v dev-c++ stačí
#include <stdlib.h>
int main()
{
system("sem napišeš shellovske přikazy");
system("pause");
};

v c++ moc nedělam takže tam asi budu mit nějake chyby :ms_0894: :ms_0002:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Shai0
Stálý člen
15. 12. 2006   #7
-
0
-

bortak: kazdej genius je magor. takze to beru jako poklonu, ty by si mel na sobe zamakat nebo budes kazdemu akorat pro smich..

omg: v "dev-c++"?? :-) chtel si asi rict "C++" ze? Compiler je irelevantni...
a proc pause?:-P

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.openservis.cz - Prestashop servis!
Tocimanko0
Grafoman
28. 4. 2007   #8
-
0
-

OMG píše:#
# v dev-c++ stačí#
##include <stdlib.h>#
#int main()#
#{#
#system("sem napišeš shellovske přikazy");#
#system("pause");#
#};#
##
#v c++ moc nedělam takže tam asi budu mit nějake chyby :ms_0894: :ms_0002: #
#


NJ, funguje to.. Len nechapem, naco je to pause na konci :-) Ale aj tak. Tato vedomost ma posunula o krocik vpred ;-) nechcite vediet co zamyslam... :DDDDD Samozrejme nic zakerne (;-) ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Roman0
Newbie
28. 4. 2007   #9
-
0
-

na co je pause na konci? no jednoduše aby program neproběhl a hned neskončil a ty sis mohl prphlédnout výpis : )
stejné jako readln na konci skoro každého pascalovského programu...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
samael0
Newbie
3. 5. 2007   #10
-
0
-

bortak: to si me vazne rozesmal... zkus tohle gcc prog.c -o runfile.exe :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Shai
~ Anonymní uživatel
105 příspěvků
20. 7. 2007   #11
-
0
-

lol

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
T.Nej0
Newbie
2. 3. 2008   #12
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.141.–
wokena0
Stálý člen
26. 5. 2008   #13
-
0
-

napiš si do google tohle bat to exe

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.32.–
md5-generator.wokena.com | blog.wokena.com | wokena.com
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

SOUBOR.BAT&gt;SOUBOR.EXE — založil wokena

AutoExec.bat — založil Ondřej Šplíchal

Ping.bat — založil Anonymní uživatel

.bat - cesta k souboru — založil Reveance00

Spouštění bat skriptů — založil Taufic

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý