Napadlo ma, ci by nebolo mozne do sekcie programovania pridat nejaku temu pre drobnosti. Aby sa zbytocne nevytvarali temy kvoli rutinnym problemom alebo otazkam ktore sa daju zodpovedat jednou vetou. Viem, ze niektore tie rutinne zalezitosti sa lahko vygooglia, ale niekedy to naopak az take lahke nie je.
Nie, myslim to skor ako taku jednoduchsiu poradnu. Napr ked ma niekto problem s tym, ako sa pripojit k Databaze a vytiahnut odtial nieco na zaklade id, zaslusi si to samostatny topic, v ktorom je co riesit. Ale obcas ma clovek uplne trvialny problem ktory sa da vyriesit jednou vetou. No, vlastne ked tak rozmyslam, ano, bolo by to nieco ako FAQ tvorene usermi a nie adminom ...
#3User
Takové FAQ by v záasadě obsahovalo odpověďi na stovky otázek a jak známe uživatele - FAQ nikdo nečte a 90% uživatelů se ani nikdy nekoukne do historie. Takže by takové FAQ bylo neužitečné, protože by jej nikdo nenavštěvoval.
A udělat téma pro drobnsoti nedoporučuju - na jednom takovém fóru jsme to měli a časem se to zrušilo, protože to bylo strašně nepřehledné.
Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Mne slo proste o veci ako: "Aku udalost pouzit na ..." atp. Je podla mna zbytocne, zakladat topic kvoli odpovedi: "Load". Je sice celkom mozne, ze sa to casom stane neprehladne pre uzivatelov ktori neboli autorom otazky, ale pokial vzdy pri odpovedi pozuijes quote, autor otazky sa docka. Ale nikde som nic podobne nevidel, ale prislo mi to uzitocne,pretoze casto mam nejaky drobny problem, kvoli ktoremu fakt nechcem zakladat topic a tak zdlhavo googlim. No je mozne, ze mas pravdu a boli by s tym problemy.