Hodnocení knihy Rozumíme C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hodnocení knihy Rozumíme C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comHodnocení knihy Rozumíme C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Rasťo0
Newbie
23. 11. 2006   #1
-
0
-

[url]http://www.dunaj.sk/store/GoodsDetail.asp?sCGoodsID=SK00622396
[/url]
Čo hovorite na tuto knihu? oplati sa kupit?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
23. 11. 2006   #2
-
0
-

Link mi nejde, jsem sám?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
eMan0
Stálý člen
23. 11. 2006   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
23. 11. 2006   #4
-
0
-

jj uz mi link jede- asi to bylo tim ze sem sttahoval a bylo to pretizene.....

souhlas s eman, mam ju taky doma, neni spatna ale proste mistrovstvi v c++ bude vzdy lepsi

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Venca
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
24. 11. 2006   #5
-
0
-

Taky ta kniha neni pro amatéry ale pro lidi co již v C++ umí a chtějí v něm začít myslet!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rasto0
Newbie
24. 11. 2006   #6
-
0
-

a ktoru knihu by ste odporučali? ale zase nechcem velmi drahu, dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
24. 11. 2006   #7
-
0
-

rikam msitrovstvi v c++, da se najit i na warez strance ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Rasťo0
Newbie
24. 11. 2006   #8
-
0
-

To zacatecnik: to ma nenapadlo :) a knižka už je u mna v PC
...ale asi si ju kupim, lebo nemam rad e-booky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
24. 11. 2006   #9
-
0
-

To zacatecnik: Kde? Sem ten link nedávej :) -> midin@post.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Rasťo0
Newbie
24. 11. 2006   #10
-
0
-

To midin: Už som ti poslal link na mail

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
24. 11. 2006   #11
-
0
-

to r4sto:
nakej aktivni :D

to midin:
skoda poslal bych vic linku :D
ale neva staci se pohybovat po warezu a najdes hafec :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Miroslav Kajan0
Věrný člen
24. 11. 2006   #12
-
0
-

To R4STO: Dík moc :)
To zacatecnik: Klidně pošli! Já jsem s prolézáním warezu dávno skončil, ty spywary a trojské koně jsou všude :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Ras?o0
Newbie
25. 11. 2006   #13
-
0
-

To zacatecnik: :)
To midin: nie je za

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Adam Streck0
Stálý člen
25. 11. 2006   #14
-
0
-

Venca píše:#
# Taky ta kniha neni pro amat?ry ale pro lidi co ji? v C++ um? a cht?j? se v n?m za??t myslet!


LOOOL, LOL, LOL, LOL.
Tahle kniha je naopak pro za??te?n?ky, a IMHO si zaslou?? jen pohrd?n?, proto?e ?pln? p?eskakuje vpodstat? z?klady jazyka, zavrhuje pole, sna?? se nev?novat pointer?m a nade v?echno stav? objektov? ?e?en?. Co to znamen? asi moc vysv?tlovat nemus?m.
Jinak stav? nad styl - ud?lejte cvi?en?, na kter?m se n?co nau??te a nahrazuje ho stylem - ud?lejte cvi?en?, kter? bude m?t n?jak? re?ln? vyu?it?. To, ?e z toho plyne, ?e vlastn? p??klady knihy za chv?li za?nou bejt stra?n? chaotick?, autorovi nevad?.
Koment?? - pro lidi, co v n?m cht?j? myslet m? d?v? najevo, ?e ten, kdo to psal, knihu ne?etl. Jedin?, jak v?s u?? kniha myslet, je jak vyu??t produktu. To je pro analytiky a ne pro program?tory. Jestli se chcete nau?it myslet, kupte si dokonal? k?d.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Venca
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
28. 11. 2006   #15
-
0
-

To Asan: Knih o C++ ?i o visual C++ m?m doma v?c jak dost a tedy nevím jestli je dob?e zavrhnout pole ?i t??dy kdy? je to defakto z?klad :P Pro za??te?n?ky je celkem vhodn? publikace Nau?te se C++ za 21 dn? ?i Mistrovstv? v C++ od nakladatelstv? cpress jinak za pr dn? m? vyj?t kniha Za??n?me rogramovat v jazyce C++ tak? od nakladatelstv? cpress

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Adam Streck0
Stálý člen
28. 11. 2006   #16
-
0
-

Venca píše:#
# To Asan: Knih o C++ ?i o visual C++ mám doma víc jak dost a tedy nevím jestli je dobře zavrhnout pole či třídy když je to defakto základ :P


Právě proto o tom mluvím. Kniha se primárně věnuje tříděm a objektům STL, k základním prvkům jazyka, jako pole a ukazatele přijde až ve 2/3 knihy a vezme je šmahem s tím, že pro řešení praktických úloh jsou nevhodná.....
Třikrát fuj a zlý pryč. Nehledě na to, že mě pobavilo, že kniha víceméně tvrdí, že se po přečtení stanete dobrými programátory :).
Fakt je, že jsem tuto knihu četl někdy před rokem a půl a moc už si toho nepamatuju, ale stejně jako lidé, se kterými jsem o ní mluvil, jsem dostal pocit, že je to víc děsivé

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
30. 11. 2006   #17
-
0
-

To R4STO: určitě, jedna se mi válí doma a vše je vystvětleno pro začátečníka docela srozumitelnou formou. Ale nepočítej s tím, že po prvním přečtení budeš vše umět. Musíš si jí přečíst tak 2krát 3krát... Ale jinak doporučuju

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pedro0
Stálý člen
30. 11. 2006   #18
-
0
-

To petris123: tak toto bol jednoznacne prvy kladny ohlas ktory som na tu knihu videl
ono podla mna by som ju neodporucil ani najvacsiemu nepriatelovi ... moze to byt uzitocne citanie ... ale na zaciatok to znici co sa len da ...
mno ved posudte sami



int nahodneCislo(int n) // vrati nahodne cislo od do n
{
if(n <= 0 || n > RAND_MAX)
throw domain_error("Argument funkcie nahodnec() je mimo rozsah");
const int rozsah_casti = RAND_MAX /n;
int r;

do r = rand() / rozsah_casti;
while(r >= n);

return r;
}

neviem ako vam, ale mne pripada omnoho vykonnejsie


int nahodnec(int n)
{
srand(time(NULL));
return rand() % n;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Hodnocení — založil Jan Malý

Hodnocení článků — založil Jimosona

Hodnocení úkolů — založil Lukáš Churý

Hodnocení SŠ - Praha — založil FuzzyWuzzyCZ

Hodnocení článků — založil Petr

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý