Zistenie počtu riadkov v textovom súbore – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zistenie počtu riadkov v textovom súbore – C / C++ – Fórum – Programujte.comZistenie počtu riadkov v textovom súbore – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Warlock510
Newbie
10. 7. 2011   #1
-
+1
-
Zajímavé

Prosim ako zistím v nijakom textovom súbore kde sú napr. čísla, každé na jednom riadku ich počet?

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.34.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
11. 7. 2011   #2
-
0
-

Pokud je jedno na řádku, tak načítáním řádků (a překvapivě si pri každém načtení budeš počítat, kolik jich už máš)

a pro pokročilejší program si i zkontroluješ, jestli tam nějaký číslo opravdu je

pro úplnej hardcore program i zjistíš, jestli tam není na řádku víc čísel oddělených něčím nečíselným...

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Warlock510
Newbie
11. 7. 2011   #3
-
+1
-
Zajímavé

mohol by si mi to ukázať na nijakom príklade:) alebo aspoň aký cyklus použiť
skúšal som to riešiť cez while (!subor.eof()) ale nepodarilo sa mi to vyriešiť tak aby boli čísla načítane do poľa bez zadania jeho veľkosti.... :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.107.–
KIIV+42
God of flame
11. 7. 2011   #4
-
0
-

K čemu potřebuješ čísla do pole? Chtěl si jen spočítat, kolik jich je

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Warlock510
Newbie
11. 7. 2011   #5
-
+1
-
Zajímavé

V pohode tak nijaký algoritmus ? 
Prosím

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.107.–
KIIV+42
God of flame
11. 7. 2011   #6
-
0
-

Algoritmus sem ti už víceméně popsal. Načítat tak dlouho dokud to jde řádky, a při každém řádku si přičíst jedničku do proměnné

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Wind0
Duch
19. 7. 2011   #7
-
+2
-
Zajímavé

přikládám jednoduchý příklad:

#include <string>
#include <iostream>
#include <fstream>
using namespace std;
void FindTxtLines(string file)
{
ifstream fin;
string str;
fin.open(file);
int count=0;
for(;getline(fin,str)!=0;count++);
cout << "pocet radku: " << count<<" v souboru: "<<file<<"\n";
}
int main()
{


FindTxtLines("doc.txt");

system("pause>null");
   return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.38.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 80 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý