Vývojové prostředí c# - linux – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vývojové prostředí c# - linux – .NET – Fórum – Programujte.comVývojové prostředí c# - linux – .NET – Fórum – Programujte.com

 

bohetik0
Stálý člen
11. 7. 2011   #1
-
0
-

Existuje nějaké vývojové prostředí pro c# samodřejmně pro linux nejlépe .RPM.  

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.85.240.–
Peppy0
Stálý člen
11. 7. 2011   #2
-
0
-

Mono. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.154.–
Qt, QML, C++
bohetik0
Stálý člen
11. 7. 2011   #3
-
0
-

#2 Peppy
Bylo by něco jiného ? Vždy to napíše že to selhallo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.85.240.–
Peppy0
Stálý člen
11. 7. 2011   #4
-
0
-

Nie. Je to jediná platfroma na Linuxe, ktorú podporuje Microsoft. (Preto radšej C++ :D)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.154.–
Qt, QML, C++
11. 7. 2011   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
bohetik0
Stálý člen
11. 7. 2011   #6
-
0
-

#5 djanosik
Stejně to píše chybu.

1 instalačních procesů selhalo



Při instalaci balíčků došlo k chybě:



soubor /usr/lib/libMonoPosixHelper.so z instalace libmono0-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/libikvm-native.so z instalace libmono0-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/libmono.so.0.0.0 z instalace libmono0-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /etc/mono/2.0/machine.config z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /etc/mono/config z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/bin/mono z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/bin/mono-test-install z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/1.0/certmgr.exe z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/1.0/chktrust.exe z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/1.0/gacutil.exe z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/1.0/mcs.exe z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/1.0/mcs.exe.config z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/1.0/mozroots.exe z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/1.0/mscorlib.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/1.0/setreg.exe z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/1.0/sn.exe z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/2.0/Mono.C5.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/2.0/csharp.exe z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/2.0/gacutil.exe z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/2.0/gmcs.exe z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/2.0/gmcs.exe.config z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Commons.Xml.Relaxng/1.0.5000.0__0738eb9f132ed756/Commons.Xml.Relaxng.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Commons.Xml.Relaxng/2.0.0.0__0738eb9f132ed756/Commons.Xml.Relaxng.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/CustomMarshalers/1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a/CustomMarshalers.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/CustomMarshalers/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/CustomMarshalers.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/I18N.West/1.0.5000.0__0738eb9f132ed756/I18N.West.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/I18N.West/2.0.0.0__0738eb9f132ed756/I18N.West.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/I18N/1.0.5000.0__0738eb9f132ed756/I18N.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/I18N/2.0.0.0__0738eb9f132ed756/I18N.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/ICSharpCode.SharpZipLib/0.6.0.0__1b03e6acf1164f73/ICSharpCode.SharpZipLib.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/ICSharpCode.SharpZipLib/0.84.0.0__1b03e6acf1164f73/ICSharpCode.SharpZipLib.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/ICSharpCode.SharpZipLib/2.6.0.0__1b03e6acf1164f73/ICSharpCode.SharpZipLib.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/ICSharpCode.SharpZipLib/2.84.0.0__1b03e6acf1164f73/ICSharpCode.SharpZipLib.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Microsoft.VisualC/7.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualC.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Microsoft.VisualC/8.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualC.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.CSharp/2.1.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.CSharp.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.Cairo/1.0.5000.0__0738eb9f132ed756/Mono.Cairo.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.Cairo/2.0.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.Cairo.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.CompilerServices.SymbolWriter/1.0.5000.0__0738eb9f132ed756/Mono.CompilerServices.SymbolWriter.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.CompilerServices.SymbolWriter/2.0.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.CompilerServices.SymbolWriter.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.GetOptions/1.0.5000.0__0738eb9f132ed756/Mono.GetOptions.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.GetOptions/2.0.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.GetOptions.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.Management/2.0.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.Management.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.Posix/1.0.5000.0__0738eb9f132ed756/Mono.Posix.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.Posix/2.0.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.Posix.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.Security/1.0.5000.0__0738eb9f132ed756/Mono.Security.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.Security/2.0.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.Security.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/Mono.Simd/2.0.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.Simd.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/OpenSystem.C/1.0.5000.0__b77a5c561934e089/OpenSystem.C.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/OpenSystem.C/2.0.0.0__b77a5c561934e089/OpenSystem.C.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/System.Core/3.5.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/System.Drawing/1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/System.Security/1.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Security.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/System.Security/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Security.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/System.Xml.Linq/3.5.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.Linq.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/System.Xml/1.0.5000.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/System/1.0.5000.0__b77a5c561934e089/System.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/cscompmgd/7.0.5000.0__b03f5f7f11d50a3a/cscompmgd.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586



soubor /usr/lib/mono/gac/cscompmgd/8.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/cscompmgd.dll z instalace mono-2.6.4-4.1mdv2010.1.i586 koliduje se souborem z balíčku mono-core-2.4-5.1.i586

 

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.85.240.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
11. 7. 2011   #7
-
0
-

#6 bohetik
to asi psat bude, kdyz tam mas evidentne jeste jinou verzi... odinstaluj to co koliduje a nainstaluj nove

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
bohetik0
Stálý člen
11. 7. 2011   #8
-
0
-

#7 KIIV
Já tam nemám jinou verzi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.85.240.–
Peppy0
Stálý člen
11. 7. 2011   #9
-
0
-

A mal si?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.172.–
Qt, QML, C++
nervak0
Věrný člen
12. 7. 2011   #10
-
0
-

Když ti to koliduje, tak už tam Mono máš. A pokud jsi ho neinstaloval sám a předchozí instalace je tedy ze správného balíčku, který vypadá na openSUSE, tak nechápu, proč se pokoušíš instalovat balíček pro Mandrivu. Zapoj mozek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Vyvojove prostredi — založil ondrej

Vývojové prostředí — založil gajasek

Vývojové prostředí — založil Kenvelo

Vývojové prostředí — založil Zelenáč

Vývojové prostředí — založil Dominik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý