Obrazok ako INPUT SUBMIT – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Obrazok ako INPUT SUBMIT – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comObrazok ako INPUT SUBMIT – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Smokie0
Expert
23. 11. 2006   #1
-
0
-

Zdravim,

mozte mi poradit? Rad by som urobil z obrazku submit tlacitko, ako na to?

Skusal som <input type="submit" src="...cesta..."> ale to akosi nefungovalo.

Vdaka

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
24. 11. 2006   #2
-
0
-

Co třeba toto?



<html>
<title></title>
<head>

<style>
input {background-image: url("cesta_k_obrazku"); color: black: border:0px}
//color - barva textu v tlačítku, border - 0 žádný rámeček
</style>

</head>
<body>

<input type="submit">

</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Smokie0
Expert
24. 11. 2006   #3
-
0
-

To JMM:Je to skvele. Velmi pekne dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
hanes
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
7. 6. 2008   #4
-
0
-

hmm.. taky bych toto potřeboval.. bohužel když to udělám takhle tak na talčítku zůstává defaultní název "odeslat dotaz"
navíc já na tlačítku potřebují mít nastavenou hodnotu value ale nechci aby byla vidět(třeba že by byla nastavená na malé písmo nebo tak nějak..).. chci aby byl vidět jen obrázek.. šlo by to nějak?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.118.–
7. 6. 2008   #5
-
0
-

Myslim ze na tohle existuje input type="image"

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
hanes
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
7. 6. 2008   #6
-
0
-

stejný výsledek.. obrázek překrývá value:((

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.118.–
p4nther0
Super člen
8. 6. 2008   #7
-
0
-

hanes napsal:
stejný výsledek.. obrázek překrývá value:((

a k čemu to vlastně potřebuješ? Nějak mi to nedochází..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.47.12.–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
8. 6. 2008   #8
-
0
-

To zase chapu - kdyz mas vice odesilacich tlacitek, tak podle odeslane Value poznas, ktery byl pouzit. Jinak - jaka data to odesle, kdyz pouzijes ten image? Myslim - neslo by to potom poznat jenom podle name?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
hanes
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
8. 6. 2008   #9
-
0
-

jj přesně jak říkáš mám více tlačítek a každý se vztahuje k jinému záznamu.. a hodnota value předává indentifikace daného záznamu..
ale tedka nechápu tu druhou část:D pomocí name se mi hodí do url identifikace..(neumím to pořádně vysvětlit:D)
např. name="id_prispevku value="1"
no a pak mažu z databáze - delete from prispevky where id_prispevku='".$_GET['id_prispevku']."'
tzn. $get['id_prispevku']<--takhle se označí honota name a její hodnota je 1
jej.. asi jsem to vysvětlil dost kostrbatě:D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.118.–
8. 6. 2008   #10
-
0
-

Ja chapu co chces rict. Ja se ti snazil rict tohle: Co kdybis jim kazdemu dal jine name a zadnou value? Pak to prece poznas podle tech name, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
hanes
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
8. 6. 2008   #11
-
0
-

dit na tom tlačítku musí být hodnoty name i value.. jsou na sobě závislé, jedna předává do url proměnnou a druhá předává do url hodnotu té proměnné.. v praxi:
www.marekj.ic.cz
tam dej třeba výpis uživatelů a tam jsou ty tlačítka.. a já potřebuju aby místo čísel na nich byl text smazat..nebo jsem to chtěl řešit obrázkem který by to překryl.. když tak bych ti mohl poskytnout ten php kod kdybys měl zájem na to mrknout:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.118.–
8. 6. 2008   #12
-
0
-

A zkousels co to preda kdyz to nema value? Ja mam takovy mlhavy pocit, ze to preda akorat treab url.cz?name a to se da pomoci isset detekovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
hanes
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
8. 6. 2008   #13
-
0
-

když to nemá value tak to hodí do id_prispevku
?id_prispevku=Odeslat+dotaz
takže už vůbec nevím.. kámoš to ale nějak má pořešený.. nicméně zítra to odevzdávám tak už to neřeším.. jedničku z toho budu mít tak či tak:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.118.–
hanes
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
8. 6. 2008   #14
-
0
-

takže už jsem úplně zapoměl na to že mi s tímhle už někdo pomáhal.. je to trochu na jiný způsob přesto účinné:) a vypadá to hezky..
pomohl mi uživatel z jednoho nejmenovaného českého fora..
vyřešeno java skriptem, který vytvoří klasický html odkaz(a href) na dané tlačítko.. takže jsem u talčítka nastavil visibility:hidden a nechal jen odkaz..:)

<a id="odkaz" href="javascript:void(0);" onclick="document.getElementById('tlacitko').click();">Odkaz</a>

<input type="button" id="tlacitko" onclick="alert('Klik na tlacitko');" value="Tlacitko">

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.118.–
8. 6. 2008   #15
-
0
-

Javaskript je v takovych pripadech zbytecny, pokud to jde i s HTML

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
hanes
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
8. 6. 2008   #16
-
0
-

tak omyl.. ani tohle nefunguje jak má:D:(( když to takhle pořeším něco se zvrtne a změní to vždycky hodnotu value takže se maže jiný id než má..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.118.–
hanes
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
8. 6. 2008   #17
-
0
-

už vůbec nevím.. ale je to asi jedno.. jen to mohlo být ještě o něco hezčí:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.118.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Input a input type — založil

2 x form , 2 x submit — založil hbo83

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý