Getline - překakování prázdných řádků – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Getline - překakování prázdných řádků – C / C++ – Fórum – Programujte.comGetline - překakování prázdných řádků – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
yaqwsx+9
Posthunter
18. 7. 2011   #1
-
0
-

Existuje varianta funkce getline, která načte řádek ze souboru s tím, že prázdné řádky přeskočí? Samozřejmě, že není problém používat:

string temp;
do
	cin >> temp;
while(temp.empty());

Ptám se spíše ze zajímavosti, rád bych psal elegantní kódPředem děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.122.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Reklama
Reklama
Peppy0
Stálý člen
18. 7. 2011   #2
-
0
-

Nie je. Neviem o tom aby existovala takáto funkcia. Iba cin.getline(...);

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.156.–
Qt, QML, C++
yaqwsx+9
Posthunter
19. 7. 2011   #3
-
0
-

Díky za odpoveď

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.122.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 66 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý