Tvorba her – Cinema 4D – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tvorba her – Cinema 4D – Fórum – Programujte.comTvorba her – Cinema 4D – Fórum – Programujte.com

 

bohetik0
Stálý člen
20. 7. 2011   #1
-
0
-

Ahoj,
Existuje nějaký game engine který by dokázal používat grafiku z Cinemy 4D ?
Hledal jsem ale nic jsem bohužel nenašel. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.85.240.–
yaqwsx+9
Posthunter
20. 7. 2011   #2
-
0
-

Pokud vím, tak přímo formát Cinemy nenačítá žádný (alespoň z těch známých). Ale není problém ten tvůj model v Cinemě exportovat do jiného, rozšířenějšího, formátu, se kterým se dá v různých enginech již pracovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.122.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
bohetik0
Stálý člen
20. 7. 2011   #3
-
0
-

#2 yaqwsx
No a který je asi nejjednoduší    

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.85.240.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
21. 7. 2011   #4
-
0
-

#3 bohetik
Nevim, jestli to z Cinemy jde, ale nejběžnější je formát .3ds

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
yaqwsx+9
Posthunter
21. 7. 2011   #5
-
+1
-
Zajímavé
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.118.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
bohetik0
Stálý člen
21. 7. 2011   #6
-
0
-

#5 yaqwsx
Díky,Je nějaký game engine pro python ? Který my doporučíš.   
Na který by bylo hodně tutorialu.  

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.85.240.–
yaqwsx+9
Posthunter
21. 7. 2011   #7
-
0
-

Přímo nedoporučím - s enginy jsem nikdy nepracoval (mým cílem totiž není vytvořit hru, zajímám se spíše o technologie). Každpodáně mám pro tebe jeden užitečný odkaz http://lmgtfy.com/?q=Python+game+Engine - hned první 4 položky jsou pro tebe.

EDIT: Teď mě ještě napadl Blender. Kdysi se o něm hodně mluvilo v souvislosti s tvourbou her. Zkus si o tom něco najít.

EDIT 2: Popř. mrkni ještě na http://www.gpwiki.org/index.php/Game_Engines Je tam pěkná přehledná tabulka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.118.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
bohetik0
Stálý člen
21. 7. 2011   #8
-
0
-

#7 yaqwsx
Dík kouknu se na to.Z blenderem včéra jsem zase začínal a už mam problémy   .
Nejdemi ukončit render a nejdemi nastavit češťina.No když tak se bez češtiny obejdu ale bude pořád zapnutej translate od google   .

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.85.240.–
kumarXfm
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
3. 8. 2011   #9
-
0
-

Ja pracuju v Cinema 4D XL V6.303 ale nejde mi v ní render ve vysokém rozlišení,jde mi max foto 600x400 a video také 600x400...newím jak dělat třeba HDTV a tak...poradte. Předem děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.26.–
Luckaa+2
Návštěvník
7. 8. 2012   #10
-
0
-

Stačí mrknout do nastavení renderu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.75.–
Ucim se c++
Pouzivam Dev-C++
A bavi me to! :)
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
16. 8. 2012   #11
-
0
-

#10 Luckaa
Já myslím, že dotyčný na to během toho roku už přišel :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.238.43.–
yaqwsx+9
Posthunter
16. 8. 2012   #12
-
0
-

#11 Nefaritus
Možná by nebylo špatné, kdyby to upozornění o neaktuálnosti tématu bylo ve stylu UAC ve Windows 7 - před odesláním příspěvku by měla celá ztránka zčernat a jen se zeptat, zdali chcete příspěvěk skutečně odeslat - a pro jistotu by se to mělo ptát 2× 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.41.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
17. 8. 2012   #13
-
0
-

#12 yaqwsx
To by sice bylo řešení, ale podle mě je u každého threadu dost viditelně psáno jeho stáří, takže by si přispívající měl(a) uvědomit, že píše do rok (někdy i více) starého vlákna.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.238.43.–
Denie0
Duch
18. 4. 2015   #14
-
0
-

Zdravím,

já bych osobně potřeboval poradit nějaké knihy, které mě rychle naučí dělat v Unity3D pokud možno můžete něco přidat i k Cinema 4D ... chci jsi otestovat znalosti a udělat nějakou tu skákačku třeba na android. Stačí když ji rozjedu jen na emulátoru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.81.209.–
Kenvelo+2
Super člen
28. 4. 2015   #15
-
0
-

#14 Denie
google, youtube ? zkusil si ? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.196.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Denie0
Duch
29. 4. 2015   #16
-
0
-

#15 Kenvelo
neříkej dvakrát .... já chci kompletní od začátku ... hodně lidí to má na přeskáčku nebo jen něco .... sem tam se něco vynechá v další epizodě se to najednou objeví atd.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83d8:22b6:d9b4:...–
Kenvelo+2
Super člen
5. 5. 2015   #17
-
0
-

#16 Denie
Tak si najdi návody jak pracovat v cinemě - tvorba modelů a pak unity tvorby hry ... 

Unity  - https://www.youtube.com/watch?v=v04_Rzu-TGY 

Cinema - https://www.youtube.com/watch?v=HXkFwx8DWZc&list=PLg9GwTOLsaYtoIJ4AWpUzfXDhae-DcnmB

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.196.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
JakubKlos0
Newbie
15. 6. 2020   #18
-
0
-

Měl jsem stejný problém, děkuji za vaše rady. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.111.247.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Tvorba 3D her — založil spartan13

Tvorba aplikace — založil freeflash

Tvorba formátů. — založil Felen

TVORBA WWW — založil don_Dominique

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý