Silverlight na web – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Silverlight na web – .NET – Fórum – Programujte.comSilverlight na web – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
patek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
22. 7. 2011   #1
-
0
-

Dobry den,

prosim vas existuje nejaky free web hosting kde umistit silverlight aplikaci ktera vyuziva WCF(database), bohuzel sem nic nenasel? Dekuji za odpovedi

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.180.–
22. 7. 2011   #2
-
0
-

Zdravím,

možná se mýlím, ale neměla by WCF služba běžet na kterémkoli .NET hostingu (např. ASPone.cz)? Vše je podle mě otázkou konfigurace. Samotnou Silverlight aplikaci lze hostovat kdekoliv, protože ta neběží na serveru, ale na klientovi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
patek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
22. 7. 2011   #3
-
0
-

#2 djanosik
ano melo by to jit ale mam problem s databazi na aspone to psalo urcite chyby ktere se mi nepodarily odstranit a ted to zkousim na asp2.cz ale pise mi to chyby zase jinaci (chyby kontroluji ve fiddleru) ale bohuzel zase se nedari odstranit

chyba je A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections.

Diky za jakekoliv rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.180.–
22. 7. 2011   #4
-
0
-

#3 patek
Pak je načase podívat se na jejich FAQ a support forum, pak případně vyzkoušet technickou podporu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
X30
Newbie
22. 7. 2011   #5
-
0
-

Zkontroluj jestli máš správný connection string, mám pocit, že jsem kdysi u nějakýho ASP.NET hostingu řešil proř nejede připojení do DB a požadovali nějaké specifické atributy do connection stringu navíc..

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.200.55.–
patek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
23. 7. 2011   #6
-
0
-

#5 X3
no na aspone mi to psalo chybu (a nasel jsem ze tam musim dopsat atribut Database=neco ale pak to vyhazovalo dalis chyby treba ze je databse pouze pro cteni to sem opravil ale pak prisla dalsi chyba a uz sem nevedel co dal u asp2.cz mi to vyhazuje chybu uvedenou vyse ale nevim co s tim muj connection string je 

"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\Turnaj.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.180.–
23. 7. 2011   #7
-
0
-

#6 patek
Dost možná máš špatně Data Source.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
23. 7. 2011   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
patek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
23. 7. 2011   #9
-
0
-

#8 z_moravec no ja sem si uz tam zkousel vytvorit aji databazi ale bohuzel se mi to nepodarilo, tak sem podobny postup udelal na aspone kde jsem taky vytvroi si databazi na jejich servru a nechal si vygenerovat connectionstring "server=192.168.1.5;uid=db3829;pwd=heslo;database=db3829" a zkousel sem se k ni pripojit pres c# konsolovou aplikace  ale bohuzel nastala chyba 

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) a opravdu si nevim rady

string str = "server=192.168.1.5;uid=db3829;pwd=heslo;database=db3829";

            SqlConnection conn = new SqlConnection(str);
            conn.Open();

            conn.Close();

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.180.–
patek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
23. 7. 2011   #10
-
0
-

#9 patekTak po trech celych dnech nad tim stravenych uz mi to konecne asi jede nakonec jsem to udelal tak ze sem tu databazi nahral na aspone a pomoci vygenerovaneho connectionstringu sem se k ni pripojil. Ten priklad co jsem sem daval predtim pristup z konsolove aplikace nefungoval protoze aspone podporuje pristup na databasi(u nich nahranou) jenom z jejich servru.

Uz nikdy tady toto nechci zazit. Diky


Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.180.–
23. 7. 2011   #11
-
0
-

#10 patek
No to samozřejmě. Bohužel nikdo z nás netušil, že se pokoušíš o vzdálený přístup.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
X30
Newbie
23. 7. 2011   #12
-
0
-

#10 patek
To jsi byl bláhový, když jsi si myslel, že mají otevřený MSSQL stroj ven...

Kdžy ti to už jede, tak už ti jen zbývá popřát hodně štěstí :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.200.55.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý