Sjednocení proměnné – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Sjednocení proměnné – C / C++ – Fórum – Programujte.comSjednocení proměnné – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Jezzzy0
Duch
24. 11. 2006   #1
-
0
-

Zdravím, v C++ jsem si chtěl udělat prográmek, ale zasekl jsem se protože nevím, jak dál...
Mám 2 proměnné A=10,B=20 a chtěl bych další proměnnou, třeba C, která by tyto 2 sjednotila do takovéhoto tvaru C=1020...
Jenže nevím, jak to napsat, aby se nesečetly...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
eMan0
Stálý člen
24. 11. 2006   #2
-
0
-

Musíš je převést na textovej řetězec. Potom je sečtes (spojíš) a zase prevedes na číslo.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jezzzy0
Duch
24. 11. 2006   #3
-
0
-

Nemohl by jsi mi to napsal v kousku zdrojaku prosim?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
24. 11. 2006   #4
-
0
-

jestli muzu odpovedet za Emana:


 #include <math.h>

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

int main(void)
{
int A=10, B=20;
char poleA[10], poleB[10], text[20];
itoa(A, poleA, 10);
itoa(B, poleB, 10);
sprintf(text,"%s%s",poleA, poleB);

printf("%s\n", text);
getchar();
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
24. 11. 2006   #5
-
0
-

To zacatecnik: To je ale C, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Pedro0
Stálý člen
24. 11. 2006   #6
-
0
-

To survik1: tohle je diskuze C/C++ a c++ z toho spravis zamenou *.h suborov ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
zacatecnik0
Super člen
24. 11. 2006   #7
-
0
-

hupppps to sem prehlidl ze pise c++
tak ale to je jednoduchy proste misto sprintf bude poleA + poleB
a dalsi veci chtej taky jen malou upravu ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
zacatecnik0
Super člen
24. 11. 2006   #8
-
0
-

to paladin: ale no tak to nemyslis vazne :D :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Pedro0
Stálý člen
24. 11. 2006   #9
-
0
-

To zacatecnik: to ne :D ale ten kod by zhltol aj C++ prekladac cize o nic nejde ...
a tie hlavickove subory mi z toho biju do oci asi najviac

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
Peter D.0
Expert
25. 11. 2006   #10
-
0
-

?o tak to spravi? matematicky, zistit po?et cifier prv?ho ??sla a pripo??tat k nemu (DruheCislo)e(PocetCifierPrveho)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Pedro0
Stálý člen
25. 11. 2006   #11
-
0
-

To mephi: zaciatocnikova verzia je o nieco rychlejsia (dost)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
eMan0
Stálý člen
25. 11. 2006   #12
-
0
-

PaLaDiN píše:#
# To mephi: zaciatocnikova verzia je o nieco rychlejsia (dost)

a z ceho jsi tak usoudil ?? ne ze by bylo dulezite jaka verze je rychlejsi pokud teda nechces delat na mobily a pda.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pedro0
Stálý člen
25. 11. 2006   #13
-
0
-

To eMan:si spocitaj kolko toho treba spravit v ktorom pripade ;)
uz len to pocitanie cifier ...
sice v tomto pripade priznavam ze je to veeelmi jedno ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý