Přečtení souboru – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přečtení souboru – Offtopic – Fórum – Programujte.comPřečtení souboru – Offtopic – Fórum – Programujte.com

Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
24. 11. 2006   #1
-
0
-

Ahoj,

mám takovej problém. Potřeboval bych správně přečíst jeden soubor, jsou tam znaky v nějakym divnym kódování.
Mohl by mi prosím někdo poradit v jakém programu to otevřít
ten soubor je tady:
www.partida.wz.cz//soubor.otbm

Děkuju

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Labe
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
24. 11. 2006   #2
-
0
-

Hmm... ta hra vypadá odbre, ale me to taky nejde; radsi zusatnu u Caunter Strike ?:ms_0039:?, ale jestli si to tak nutne chces zahrát, tak asi bude nejlepší kdyz kontaktujes admina, pokud se nepletu ta ktam je napsané jeho icq cislo, mel by ti poradit. Jo a jestli ti to rekne, tak sem pls napis s cim se to otevre; taky bych to zkusil...

Nahlásit jako SPAM
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
24. 11. 2006   #3
-
0
-

;) To je moje hra, ale to je jedno (už jsem na ní přestal pracovat). Já jsem na FTP jen uložil soubor, který bych potřeboval otevřít. S tou hrou to nemá nic společného.

Nahlásit jako SPAM
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
l
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
30. 1. 2007   #4
-
0
-

lj

Nahlásit jako SPAM
Jakub0
Super člen
30. 1. 2007   #5
-
0
-

To Blujacker: Vypadá to na výtvor z nějakého SimOne map editor. Googlením jsem narazil jen na nějaké fr psané fórum, kde se o tom něco bylo, ale k datové struktuře jsem se bohužel neprokousal.

Nahlásit jako SPAM
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
zipik
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
25. 7. 2007   #6
-
0
-

jak si upravim ten obrezek co nasprejuji treba na rychta nekdo tam ma hip hop a ja chci ale rychtu poradte

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý