C++ File Downloader CURL - error – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C++ File Downloader  CURL - error – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ File Downloader CURL - error – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Feri83
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
24. 7. 2011   #1
-
0
-

Na Internete som našiel zdroják vraj funkčného FIle Downloaderu ale ked dám compile tak mi to napíše  že je chyba v riadku curl ked tak tu máte LINK a zdrojáák http://stackoverflow.com/…bcurl-in-c-c

#define CURL_STATICLIB
#include <stdio.h>
#include <curl/curl.h>
#include <curl/types.h>
#include <curl/easy.h>
#include <string>

size_t write_data(void *ptr, size_t size, size_t nmemb, FILE *stream) {
    size_t written;
    written = fwrite(ptr, size, nmemb, stream);
    return written;
}

int main(void) {
    CURL *curl;
    FILE *fp;
    CURLcode res;
    char *url = "http://www.nieco.cz/";
    char outfilename[FILENAME_MAX] = "C:\\bbb.txt";
    curl = curl_easy_init();
    if (curl) {
        fp = fopen(outfilename,"wb");
        curl_easy_setopt(curl, CURLOPT_URL, url);
        curl_easy_setopt(curl, CURLOPT_WRITEFUNCTION, write_data);
        curl_easy_setopt(curl, CURLOPT_WRITEDATA, fp);
        res = curl_easy_perform(curl);
        curl_easy_cleanup(curl);
        fclose(fp);
    }
    return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
24. 7. 2011   #2
-
0
-

to bude asi tim, ze curl je externi knihovna a abys mohl neco zkompilovat, musis to taky mit k dispozici

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Feri83
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
24. 7. 2011   #3
-
0
-

Mám to tam teda stiahnute ale stále vypisuje chybu a neviem už kde stahovať tieto heder subory do C++ nevieš o nejakej stránke s knihovnami b oGoogle mi moc nepomohol aj ked som našiel všetky Curly ale nefunguje len jeden curl.h

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
24. 7. 2011   #4
-
0
-

kdyz to kompilujes tak musis pridat -Iadresar/s/curl.h/ a pak  -lcurl  .. melo by to byt popsane letmo v navodu

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Feri83
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
24. 7. 2011   #5
-
0
-

#4 KIIV
No ja som si stiahol C++ subory Curl/CUrl.h a podobne dal som ich do zložky s header subormi ale stale mi to píše chybu http://svn.blaenkdenum.com/…ibcurl/curl/ odtialto je to stahovane tak si to ozri lebo si stým neviem rady :) Ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
Feri83
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
24. 7. 2011   #6
-
0
-

No už mi to nepíše chyby ale ked dám compile tak mi to hned ako keby zkompiluje nevypiše žiadne chyby ale nevytvorý exe subor .....?????

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
25. 7. 2011   #7
-
0
-

A nějaký výpis (log) z kompilace?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Johnny960
Newbie
25. 7. 2011   #8
-
0
-

že nemám curl a pritom tam je....

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.119.116.–
C++++++++++++
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
26. 7. 2011   #9
-
0
-

Když píše, že ho nemáš, tak ho nemáš. A kdyby si sem hodil originál toho hlášení, tak bych ti třeba i poradil :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Error opening file — založil Dodo

Stahovač ( Downloader ) v JAVE — založil Maikechi

QT error: Error code 62097 — založil QtProgramming

Curl — založil wise

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý